Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u BiH

Hrvat ogorčen na rastanku sa Željezničarom: Psovali su mi majku ustašku!

Ivan Lendrić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
29.05.2017.
u 14:54

Lendrić tvrdi kako su ga navijači cijelo vrijeme vrijeđali, a nakon što je zabio nešto im je dobacio.

Sarajevski Željezničar bio je blizu osvajanja naslova prvaka BiH, no u uzbudljivoj završnici prvenstva mostarski Zrinjski slavio je sa samo bodom više i drugi put uzastopno uzeo trofej. A jedan od glavnih igrača Želje bio je hrvatski napadač Ivan Lendrić, prvi strijelac prvenstva sa 19 pogodaka.

Zabio je i u pobjedi nad Radnikom (2:1) u posljednjem kolu, no njegovu posljednju utakmicu za sarajevski klub obilježio je incident. Tvrdi kako su ga navijači cijelo vrijeme vrijeđali, a nakon što je zabio nešto im je dobacio. To se nije svidjelo treneru Slavku Petroviću pa ga je izvadio iz igre. Lendrić je potom bacio dres i otišao u svlačionicu.

- Prije svega, ispričavam se svima za moj jučerašnji ispad, žao mi je zbog toga. Međutim, s druge strane, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova. Nekolicina navijača me uspjela isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku. Neka se zapitaju jesam li to zaslužio - izjavio je za Klix.ba Lendrić koji je još zimus mogao napustiti klub kad je imao unosnu ponudu iz Kine. 

 

Ipak, rastanak je stigao po svršetku sezone.

- Odigrao sam posljednju utakmicu za Želju, ponosan sam na sebe i svoje suigrače. Hvala svima, posebno njima, zajedno smo napravili ove rezultate. Prvi sam strijelac, to bez svojih suigrača ne bih mogao ostvariti. Hvala i navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele sezone pa i kad je bilo najteže - zaključio je napadač plavih.

Komentara 22

KO
komunikolog
16:18 29.05.2017.

Ma nemoguće. Mora da je neka greška. To raja iz Sarajeva nebi nikada napravila.

HE
herc7
16:23 29.05.2017.

Pa di ides igrat... Nece jos dugo ni ta drzava ni liga... Oformit novu ligu za hr klubove pa taman igrali Zrinjski Kocerin ...

Avatar grbadeva
grbadeva
17:10 29.05.2017.

Te su mi psovke najjače,. Posebno kada se u obzir uzme činjenica da je preko 70% bošnjaka (muslimana) bilo u ustašama. U bosni gotovo da i nema obitelji iz koje barem netko nije bio ustaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije