Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Trener Milana otvoreno govorio o dovođenju Mandžukića

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.04.2018.
u 18:53

Kalinić bi već za koji mjesec mogao otići, a umjesto njega stići Super Mario.

Talijanski mediji proteklih se se dana raspisali o tome kako bi Milan želio sljedeće sezone dovesti još jednog vrhunskog napadača, a da bi to mogao biti Mario Mandžukić.

Prema njihovu pisanju, Kalinić bi već za koji mjesec mogao otići, a umjesto njega stići Super Mario. Zbog toga je novinare na konferenciji za medije zanimalo što o tome misli trener Gennaro Gattuso.

Mario Mandžukić
1/5

- Kad su transferi u pitanju, čelnici kluba rekli su mi da bi voljeli dovesti tri, četiri prava pojačanja. ja bih volio da dođe Paul Pogba, ali znam da je to nemoguće, rekao je Gattuso pa dodao:

- Dovođenje Mandžukića? naravno da bih to volio, kao što bih volio da dođu Messi, Ronaldo i svi drugi vrhunski igrači. No, na kraju ipak mislim da je momčad važnija od pojedinaca i na tome ću ja raditi, a sportski direktor neka radi na transferima, zaključio je trener Milana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije