Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI OSCILIRAJU
Povratak na članak

Trener Medveščaka uoči Rige: Želimo se od Ledene oprostiti pobjedom

– Ovo će biti naša zadnja utakmica na domaćem ledu u ovom prvom nizu i svakako želimo otići na prvo gostovanje s pozitivnim rezultatom

Komentari 2

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:57 03.09.2015.

Za atmosferu u dvorani kriva je glad za novcem postalo je komorno !

VL
PD
pl.domagoj
12:22 03.09.2015.

Pun kufer mi je više atmosfere na utakmicama ako ja dođem sa ženom , klincem ili sa frendovimana na tekmu ne znači da neznamo navijati.Volimo popiti pivu pojesti hambi ili hrenovke provesti dva kvalitetna sata van kuče.Onaj koji se dođe oznojiti i ispuhati na tekmi nek razmisli o teretani ili nekom sportu a ne da se dere opija i stoji cijelu tekmu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.