Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erik ten Hag

Trener Manchestera se oglasio o Ronaldovoj budućnosti: To je između mene i njega

Premier League 21/22 Package
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
1/3
11.07.2022.
u 15:13

Cristiano Ronaldo nije na prodaju. On je u našim planovima i željni smo doći do uspjeha zajedno. Veselim se radu s njim - kazao je Ten Hag.

Cristiano Ronaldo nije na prodaju već će imati značajnu ulogu u našim planovima za iduću sezonu, izjavio je u ponedjeljak trener Manchester Uniteda Erik ten Hag.

To je kazao uoči predsezonske turneje koja počinje u Tajlandu, a na kojoj neće biti Ronalda koji je to obrazložio obiteljskim razlozima.

"Cristiano Ronaldo nije na prodaju. On je u našim planovima i željni smo doći do uspjeha zajedno. Veselim se radu s njim", kazao je Ten Hag.

Na novinarski upit o čemu je razgovarao s Ronaldom, trener nije želio odgovoriti. "To je između mene i Ronalda. Jedino što vam mogu reći da smo imali vrlo dobar razgovor", izjavio je trener Uniteda.

Video - Ronaldo emotivno zahvalio Liverpoolu na podršci: Pogledajte što im je poručio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije