Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OZLJEDA

Trener Juventusa poslao poruku podrške Pjaci i oduševio jednim detaljom

Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
30.03.2017.
u 07:47

- Ovaj incident neće zaustaviti tvoju karijeru. Sretno - poručio je Allegri na Twitteru s tim da je "sretno" napisao na hrvatskom jeziku.

Marko Pjaca imao je nevjerojatan peh, u nevažnoj utakmici Hrvatske i Estonije u Tallinnu teško se ozlijedio. Napadač Juventusa u 63. minuti izvrnuo je koljeno zbog čega će s terena izbivati šest do devet mjeseci.

Pjaci stižu brojne poruke podrške, a jednu od njih uputio je i Massimiliano Allegri. Trener Juventusa ranije je znao kritizirati Pjacu u želji da igra još bolje, a sada mu je poslao poruku ohrabrenja.

- Ovaj incident neće zaustaviti tvoju karijeru. Sretno - poručio je Allegri na Twitteru s tim da je "sretno" napisao na hrvatskom jeziku.

Pjacinu ozljedu ranije je komentirao i hrvatski izbornik Ante Čačić.

- Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška ozljeda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak - rekao je izbornik Čačić.

>> Marko Pjaca mora na operaciju i čeka ga višemjesečni oporavak

Komentara 2

Avatar -zztop-
-zztop-
10:44 30.03.2017.

Ante Čaćić kaže Pjaci kako ima porpotu od svih, E baš mu to puno znači, svi zdravi a on invalid.

PP
Pol_pol
09:39 30.03.2017.

Glupani...ne znaju kad igrači imaju žute kartone, uništavaju dečke sa potpuno nebitnim utakmicama...a Čačić uvodi igrače koji su za treću ligu i sad takvi lazari igraju sa najboljima ili obrnuto...najbolji igrači na svijetu moraju igrati sa nesposobnim igračima jer je netko odlučio da nesposobne proda pod sposobne...a gdje su doktori medicine rada da procjene nesposobne i njihovu nekvalitetu?...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije