Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika Hrvatu

Trener Intera pronašao krivca: Brozović nije dao sve od sebe

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.09.2016.
u 10:27

- Uvjeren sam da je Marcelo Brozović htio dati sve od sebe, ali isto tako i da može puno bolje.

Hapoel je sinoć priredio veliko iznenađenje u Europskoj ligi, u Milanu je pobijedio Inter s 2:0. Trener domaće momčadi Frank de Boer bio je silno razočaran izvedbom svojih igrača, što je i javno rekao nakon susreta.

- Žao mi je navijača koji su bili na stadionu, nisu to zaslužili. Mogu reći da smo kontrolirali utakmicu do primljenog gola, a onda nas je njihov pogodak potpuno poremetio. Potpuno izgubili glavu, nije mi jasno kako se to moglo dogoditi u trenutku kada zaostajemo samo jedan gol za protivnikom i još je puno vremena do kraja da se vratimo. Ljutit sam jer sam uvjeren da smo mogli prvi zabiti gol jer smo imali prilika, kazao je De Boer.

Marcelo Brozović igrao je od početka, a već pod poluvremenom je ostavljen u svlačionici. Trener nije bio zadovoljan njegovom igrom.

- Uvjeren sam da je Marcelo Brozović htio dati sve od sebe, ali isto tako i da može puno bolje. U ovoj utakmici nije dao sve od sebe, ali isto tako nekoliko puta nije imao sreće.

Komentara 2

NE
Nemanadimak
11:18 16.09.2016.

pa sta si ga skinuo? da je ostao pobijedili bi a ovako su vam utrpali 2 komada. nije problem u veznom redu nego u obrani i napadu. Medel nije igrac nego karikatura a Palacio nije nikakav napadac. Zasluzeno su izgubili jel su izvadili jedinog dobrog igraca. Brozovic moze igrati samo ofazivnog veznog u sredini ili polu sredini a nikako ne na strani ili pozadi. Najbolji je u formaciji 4-5-1 kada je iza spice i u pasu i komunikaciji sa spicom. posto je on taj koji probija i odbrambeni i vezni red. on je tipican snagator veznjak sa prefinjenim osecajem za pogodak!

DU
Deleted user
13:54 16.09.2016.

Gledao sam zadnjih par utakmica Intera i mogu reći da De Boer nema pojma. Inter igra isto kao prošle sezone, na mahove, bez ideje u sredini, propusno u obrani i samo ako Candreva, Icardi ili Perišić nešto naprave u napaduadu mogu osvojiti bod ( ove ). S De Boerom im prestoji borba za poredak od 4-6 mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije