Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE TRENERA

Trener Hajduka: Svi smo uz Marka Livaju, ovo nam je jako težak dan

Osijek i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
28.08.2022.
u 23:31

- Jako težak dan, od jutros kada smo se probudili i doznali tužne vijesti. Ovo je susret u kojem nogomet nije bio na prvom mjestu. Naše misli su uz Marka i njegovu obitelj, velika je stvar što je odlučio igrati danas - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas

Osijek je u derbiju sedmog kola SuperSport HNL-a u Gradskom vrtu svladao Hajduk s 2:1. Gol za Hajduk postigao je Marko Livaja koji je odlučio igrati iako je jutros doznao tragične vijesti, sinoć mu je u prometnoj nesreći stradao otac.

- Jako težak dan, od jutros kada smo se probudili i doznali tužne vijesti. Ovo je susret u kojem nogomet nije bio na prvom mjestu. Naše misli su uz Marka i njegovu obitelj, velika je stvar što je odlučio igrati danas - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas te dodao:

- Moramo se sada dignuti. Nemam zamjerki na svoje igrače. Ni jednog trenutka nisam osjećao da je protivnik bolji od nas. No, to je nogomet, koštaju te trenuci dekoncentracije.

Sada Hajduku slijedi Slaven Belupo.

- To mi je sada zadnja stvar o kojoj razmišljam. No, bit ćemo spremni.

Utakmicu je prokomentirao i trener Osijeka Nenad Bjelica.

- Čestitke igračima i navijačima na vrijednoj pobjedi protiv vrlo kvalitetnog protivnika. Hajduk je dominirao u drugom poluvremenu bez obzira na umor i teško smo došli do ove pobjede. Jako sam sretan, ova nam je pobjeda jako trebala. Možda smo bili malo sretniji nego Hajduk u ovoj utakmici - rekao je Bjelica i dodao:

- Teško dolazimo do prednosti, imamo grč u tijelu i strah od poraza koji su se dogodili u posljednje vrijeme. Ovo nam je važno ne samo zbog tri boda nego ti pobjeda protiv Hajduka daje samopouzdanje.


 

Komentara 4

Avatar southman
southman
07:01 29.08.2022.

Pravi trener bi Livaju poslao kući i motivirao ostale da daju 150% od sebe za njega sinoć.

CA
Cambridge
00:25 29.08.2022.

Iskrena sućut Marku i obitelji. Prvenstvo se polako bliži kraju.

DM
drago.miota
11:57 29.08.2022.

je vi ste uz Livaju ali on nije uz svog oca nemojte od njega praviti heroja jer on to nije za svog oca zaboravio bi nogomet a kamo li jednu utakmicu to nije za poštovanje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije