Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Trener Hajduka rekao bolnu istinu koja se neće baš svima svidjeti

Split: Hajduk protiv Osijeka na Poljudu u 29. kolu Prve HNL
Miroslav Lelas/PIXSELL
16.04.2021.
u 22:57

Paolo Tramezzani nije mogao biti zadovoljan viđenim.

Osijek je pobijedio 1:0 protiv Hajduka na Poljudu i to uz podosta dominacije, koju rezultat ne prikazuje. Naime, domaći nisu imali nijedan udarac u okvir, a osim jednog pokušaja u prvoj polovici prvog poluvremena, bili su potpuno neopasni.

- Čestitao bih momčadi na zasluženoj pobjedi, bili smo 96 minuta bolji. Hajduku nismo dali nijedan šut na Poljudu i bili smo opasni prema naprijed. Imali smo dosta problema u defenzivi s ozljedama, ali svi koji su igrali, odradili su svoje pa možemo biti zadovoljni. Sve što smo zamislili smo ispunili pa zasluženo pobijedili - izjavioje trener Osijeka Nenad Bjelica pa se osvrnuo na Dinamo u sljedećem kolu:

- Proslavit ćemo ovu pobjedu, a u nedjelju razmišljati o sljedećem protivniku.

Trener Hajduka Paolo Tramezzani nije mogao biti zadovoljan, ali zato je bio potpuno iskren. Što se neće svima svidjeti.

- Bolja momčad je pobijedila. Zaslužili su pobijediti. Ozljede su poremetile naše zamisli, ali to nije izgovor, bili su bolji - ponavljao je i potom dodao:

- Ova utakmica pokazala je da postoji razlika između Osijeka i nas, vodećih momčadi i nas... Zato moramo nastaviti raditi i pokušati biti bolji.

Komentara 27

FA
fabli
23:38 16.04.2021.

U Hajduku ima puno igrača koji namaju elementarnu tehniku baratanja s loptom pa se nije za čuditi kad nisu u stanju doprijet do protivničkog gola a kamoli izraditi tehnički zahtjevnu i brzu akciju običnog duplog pasa........

Avatar prahrvat
prahrvat
23:05 16.04.2021.

brzo ce te oni smijeniti, to je najlakše rješenje

VA
vadis1
23:49 16.04.2021.

Hajduk je sam sebi kriv za nespjeh vise od petnaest godina. Uvjek je klupsko vodstvo krivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije