Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI VATRENE U SPLITU
Povratak na članak

Trener Hajduka progovorio o reprezentaciji: Prozivaju nas, a nama srce krvari...

- Srce nam krvari, ali treba nekad razumjeti i navijače. Ja bih volio da se reprezentacija  vrati u Split, da se te stvari normaliziraju i da se sjedne za stol ako se može.

Komentari 9

BL
blekpanther
14:37 26.09.2018.

Razgovarati? Da ali sa "crtacima" svastike NE!

VL
OV
Ovozemaljski
15:17 26.09.2018.

E moj Zorane, naježio sam se, i meni se srce para, vjerujem i tisučama drugih navijača Hajduka koji nisu ovo htijeli ni zaslužili! Hrvatska i Hajduk su nam uvijek bili svetinja, a sad moramo gledati kako nam je Orjuna zauzela klub i.kako ga okreće protiv vlastite države i dijeli navijački korpus na dva dijela... Jel ti Zorane smiješ slušati Grdovića? Jel smiješ popit kavu sa Štimcem, Šukerom?

VL
Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
15:27 26.09.2018.

normalni navijači hajduka moraju se riješiti šljama iz svojih redova koji uporno radi kontra inteesa hajduka i svađa ga s HNS-om, reprezentacijom i cijelom Hrvatskom!

VL
MA
Majur
16:57 26.09.2018.

Vulić sve u “rukavicama” govori...da ne dobije po nosu u Splitu...tužno.

VL
TO
toljaga22
14:41 26.09.2018.

šufti

VL
DU
Deleted user
15:29 26.09.2018.

Vuliću , sad ćeš dobiti otkaz od ORJUNE. REkao si da je Modrić zaslužio nagradu. MODRIĆU TI SI NOGOMETNI BOG.Ja sam bivši navijač Hajduka ,a oduvijek i zauvijek HRVATSKE REPREZENTACIJE. ORJUNA CRKNI.SPLITE BAŠ SI JADAN , KAD NISI U STANJUU ISTUĆI TIH PAR JUGOSRPSKIH GADOVA I SKINUTI SRAMOTU S HAJDUKA.

VL
Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
15:50 26.09.2018.

Nikad više, osim toga ja ne vidim da se velika većina splićana osjeća hrvatima. Većini je HR ko neprijateljska država

VL
RS
rasta sev
16:08 26.09.2018.

Vjerujem u pošten odnos Zorana Vulića ali on sam ne može ništa ako ne skupi potreban broj pozitivnih snaga da izbace klošare, huligane crtače svastike i ostalu narkomansku bagru iz uprave i NO Hajduka. Mislim da reprezentacija neće u Split ovo desetljeće, možda i slijedeće.Velika je greška u politici što se ne donesu radikalni zakoni o neredima i huliganstvu na sportskim natjecanjima i riješe odlučnim postupcima već dugo prisutne probleme.

VL
Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
15:38 26.09.2018.

Ha Ha nikad više, pa zarvti sinko ne vidiš šta se dešava u splitu, sa hajdugom i reprezentacijom. Di ti živiš. Ili ti je cilj da pomogneš izbacivanju reprezentacije iz natjecanja. Dabogda sve izgubili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.