Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALDAS DAMBRAUSKAS

Trener Hajduka osudio rusku agresiju: Nijedna zdrava i normalna osoba to ne može opravdati

Hajduk održao konferenciju za medije uoči utakmice protiv Rijeke
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
24.02.2022.
u 16:39

- Ne postoji situacija na svijetu koju ne možeš riješiti na drugi način. Moje misli i molitve su uz ljude u Ukrajini.

Nogometaši Hajduka u subotu 26. veljače pred rasprodanim dopuštenim kapacitetom Poljuda dočekat će Rijeku u sklopu 25. kola HT Prve lige (18 sati), a tim se povodom oglasio i trener bijelih Valdas Dambrauskas.

- Utakmica će biti jako teška, ali moji igrači i ja volimo takve utakmice, kada nam navijači daju dodatnu energiju. Mislim da se obje ekipe dobro poznaju. Mali detalji i tehničko-taktičke stvari odlučit će utakmicu - izjavio je trener Hajduka i dodao:

24.02.2022., Zagreb - Izjava Gordana Grlica Radmana prije sjednice Vlade RH na temu pocetka rata u Ukrajini Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

- Navijači bi trebali utjecati pozitivno na nas. Vjerujem da su oni spremni kako bi nam dali energiju. Imamo još 15 utakmica do kraja. Privilegirani smo jer imamo odličnu atmosferu na svakoj utakmici. Kada bismo odlučili da navijači dođu na trening, imali bismo i na treningu odličnu atmosferu.

Naravno, kao Litavcu bliska su mu događanja između Ukrajine i Rusije te se osvrnuo na početak agresije.

- Vrlo tužan dan za sve nas i cijeli svijet. Nema nijedne zdrave i normalne osobe koja to može opravdati. Ne postoji situacija na svijetu koju ne možeš riješiti na drugi način. Moje misli i molitve su uz ljude u Ukrajini - izjavio je Dambrauskas.

>>> Što ruska agresija na Ukrajinu znači za Hrvatsku?

Standings provided by SofaScore LiveScore
 
 

Komentara 1

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
22:09 25.02.2022.

Putin je dobar čovik. Samo želi malo pažnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije