Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valdas Dambrauskas

Trener Hajduka: Nismo se povukli nakon što smo izjednačili, išli smo zabiti drugi gol Dinamu

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
21.05.2022.
u 22:39

- Dobro smo reagirali nakon primljenog gola i uspjeli izjednačiti. Ako želimo napredovati i osvjati trofeje, moramo imati pobjednički mentalitet i u svakom trenutku to željeti.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas prokomentirao je poraz od Dinama (3:1) na Maksimiru u posljednjem kolu HNL-a.

- Nije još gotovo, ne mogu reći koliko sam zadovoljan jer nas čeka još utakmica s Rijekom. Ne mogu biti zadovoljan jer smo izgubili - rekao je Dambrauskas pa dodao:

- Došli smo igrati i osvojiti tri boda. Dobro smo reagirali nakon primljenog gola i uspjeli izjednačiti. Ako želimo napredovati i osvjati trofeje, moramo imati pobjednički mentalitet i u svakom trenutku to željeti.

Kaže da je od momčadi tražio da zabije i drugi gol nakon što je Livaja izjednačio.

- Išli smo po drugi gol i po pobjedu, nismo se povukli. Primili smo, ali to nam je pouka za finale Kupa - rekao je Dambrauskas te naglasio:

- Derbi koji smo izgubili nije bio važan za poredak. Izgubili smo samo derbi s Rijekom, nije moguće u svakoj utakmici pobijediti. Moramo izvući pouke iz ovoga. Ova momčad ima veliki potencijal. Moramo ići korak po korak i rasti. Mislim da iduće sezone možemo biti još bolji.

Hajduku još slijedi finale Kupa s Rijekom.

- Utakmica će biti drugačija, finala nisu lijepa. Detalji će presuditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije