Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paolo Tramezzani

Trener Hajduka nakon pobjede: Vidjet ćemo kako ćemo izgledati protiv Dinama

Šibenik: HNK Šibenik i HNK Hajduk susreli se u 17. kolu Prve HNL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
22.01.2021.
u 22:16

- Ne smijemo misliti da smo napravili nešto. Već nas za nekoliko dana čeka najvažnija utakmica. Znam koliko to znači našim navijačima. Moramo glavu držati nisko, moramo pronaći kontinuitet. To ne možeš pronaći u tri-četiri dana - dodao je.

Novi trener Hajduka Paolo Tramezzani pobjedom nad Šibenikom (1:0) na Šubićevcu u 17. kolu HNL-a je debitirao na klupi splitskog kluba.

- Znali smo da će biti teško. Ovo je težak teren na kojem ni drugim ekipama nije bilo lako. U teškim trenucima pokazali smo karakter. Vidjeli smo i neke druge dobre stvari. Sretan sam zbog igrača, znam koliko ova pobjeda znači za samopouzdanje, moral. U ovom trenutku im ovo može pomoći da dobiju na mirnoći, da im je lakše igrati. Naš put je dug, ali danas sam sretan zbog njih - rekao je Tramezzani, prenosi Dalmatinski portal.

- Ne smijemo misliti da smo napravili nešto. Već nas za nekoliko dana čeka najvažnija utakmica. Znam koliko to znači našim navijačima. Moramo glavu držati nisko, moramo pronaći kontinuitet. To ne možeš pronaći u tri-četiri dana - dodao je.

Kako se Tramezzani odlučio na današnju postavu?

- Momčad koju sam izveo danas sam imao u glavi nakon prvog treninga. Želio sam igrače postaviti u komfornu zonu gdje bi mogli pokazati svoje karakteristike. Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv Dinama - zaključio je Tramezzani. 

Ključne riječi

Komentara 5

HR
hrvat123
06:34 23.01.2021.

sve kaj trebas napravit protiv Dinama je da kopirate Rijeku, parkirate Bus ispred gola ko Rijeka i na kontre cete postici gol mozda i dva a Dinamo i onako nemoze dati gol ni iz penala i za svaki gol Dinamu treba 55 zicera i ako im i omogucite 44 zicera znaci necete primit gol

DU
Deleted user
23:26 22.01.2021.

Može oklada, koliko dajete na klupi Paolu 1,3,ili 6 mjeseci ?

Avatar dzambo
dzambo
00:40 23.01.2021.

Za sada il bolje reci u zadnjih 15 i vise god. SVI DRUGI klubovi u HR koji su bili malo ispred njih il jednaki ili su im gledali u ledja godinama....u ovih zadnjih god. Hajduk totalno stoji a svi drugi idu napred ili su prevazisli svoje mogucnosti koje nisu prije imali...a ovaj Hajduk danas i zadnji god. ZBOG rostera igraca koji nemaju neko nogometno znanje su ostvarili svih ovih god. NAJGORE rezultate u povijesti kluba....jer ova I HNL je slabija od onih bivisih liga i onda kad je Hajduk tonuo ili stagnirao za to sve vrijeme imao je solidne klubove protiv sebe pogotovo na gostovanju dok u I HNL imas 2-3 kluba ''najvise'' za konkurenciju a ostale bi trebao prec ''ka plitki potok''...ALI nemoze to Hajduk JER roster igraca Hajduka nema toliko Nogometno znanje....i et jedan Sibenik sa ovim rosterom igraca drzao ih je na ''vagi''...a gdje je onaj NK Sibenik iz bivise II Yugo lige sa onim rosterom igraca i kad bi Hajduk zapeo ili slabo igrao protiv onog rostera igraca nesto bi covjek i rekao nesto al ovak...ak nemogu dobiti ni danasnji Sibenik barem sa 3-4 gola razlike onda Hajduk moze ''zivjet vjecno'' a sve ostalo u vezi Hajduka je ''totalno stagniranje'' i to vec godinama kao NIKADA prije toliko pauze, toliko losih rezultata u toliko god. za redom, onaj prije Hajduk ak je zapinjao koju god. vracao se poslije visoko a ovi ne bu se vise vratili da budu prvaci jedne I HNL sa ovakvim rosterom igraca i na kraju ostali klubovi dovode igrace al nepromase sa tim toliko koliko Hajduk...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije