Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIĆANI PROTIV GORICE

Trener Hajduka na tankom je ledu, danas će dobiti posljednju šansu!

Nogometasi Hajduka započeli pripreme za novu sezonu pod vodstvom Jensa Gustafssona
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
23.10.2021.
u 07:00

Hrvatski mediji već su počeli pisati o Valdasu Dambrauskasu kao Jensovoj zamjeni, no Litavac je to demantirao.

Nije pošteno nakon svakog poraza ishitreno zazivati otkaz trenera, ali u situaciji Jensa Gustafssona u Hajduku tanak led toliko je očit da se više ne može ignorirati. U povodu poraza protiv Šibenika (2:0) atmosfera na relaciji navijači – trener drastično je pala i sve se više ističe pretpostavka da švedski strateg možda i nije za ovaj uistinu specifičan trenerski posao.

U dosadašnjih 14 susreta koje je vodio Gustafsson je u Hajduku upisao osam pobjeda, dva remija i četiri poraza, što se na prvu ne čini loše, ali kad uzmemo u obzir da se iz Europe ispalo sramotnim porazom protiv Tobola, da su se HNL bodovi gubili protiv Lokomotive i Šibenika te da bijeli već kaskaju za konkurentima za naslov, onda te brojke imaju lošiji kontekst.

Kad još k tome dodamo da se Hajduk ovog ljeta pojačao jakim imenima, klimavo četvrto mjesto ne može zadovoljiti. Zato je utakmica protiv Gorice, u kojoj bi porazom mogli potencijalno pasti na šesto mjesto HNL-a, vjerojatno posljednja prilika za iskupljenje. Hrvatski mediji već su počeli pisati o Valdasu Dambrauskasu kao Jensovoj zamjeni, no Litavac je to demantirao.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:20 23.10.2021.

Ako ćemo po istini nije trebao ni dolaziti. S istim uspjehom ali daleko jeftinije klub je mogao voditi bilo koji naš trener! Nije pokazao baš ništa. I da se razumijemo, dok se ne popravi skauting i vlastita škola nogometa bilo je teško i očekivati nešto više.

AU
austrougarskigeneral
11:30 23.10.2021.

trener nikad nije kriv

Avatar Oneill
Oneill
11:20 23.10.2021.

I za ručak dobar treba dobrog mesa i povrća tako je i kod igrača nisu ni treneri mađioničar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije