Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DERBI

Trener Hajduka ima recept za Dinamo: 'Moramo odigrati utakmicu bez kompleksa'

Dinamo i Hajduk sastali se u zaostalom 13. kolu HT Prve lige
Luka Stanzl/PIXSELL
25.04.2021.
u 17:30

- To je više od utakmice, osjetio sam to kada smo igrali s njima. To je utakmica koja ima posebno značenje, bogatu povijest.

Hajduk stiže u Maksimir oslabljen, najviše će nedostajati Marko Livaja koji je skupio žute kartone, potom ozlijeđeni Dimitrov i ‘pocrvenjeli’ Todorović.

- Momčad je pokazala da može igrati dobro bez obzira na to tko igra. Mislim da su svi koji su do sada igrali dali svoj obol - drži trener Hajduka Paolo Tramezzani koji je nahvalio plave:

- Zasluženo su na vrhu. Imaju individualnu kvalitetu, dugo igraju zajedno i s godinama su uspjeli izgraditi jak mentalitet. To su pokazali i u Europi ove sezone. Igraju dobro, analizirali smo sve detalje. Protiv takve momčadi i takvih pojedinaca moramo igrati kao momčad. Tako će lakše do izražaja doći i naša individualna kvaliteta koju posjedujemo.

Talijanski stručnjak zna koliku važnost, ne samo bodovno, nego i za navijače ima derbi.

- To je više od utakmice, osjetio sam to kada smo igrali s njima. To je utakmica koja ima posebno značenje, bogatu povijest. Ne razmišljamo o stanju na ljestvici i broju bodova koje oni imaju u odnosu na nas. Moramo biti koncentrirani i ne smijemo biti u strahu. Ne želim da nakon utakmice žalimo jer nismo dali sve od sebe. Imamo mnogo entuzijazma i volje, želimo odigrati bez kompleksa - kaže Tramezzani.

Komentara 3

Avatar jocker-3
jocker-3
19:02 25.04.2021.

Hajduku nitko nemože ugroziti peto mjesto,to su rezervirali još prošle godine....

SI
sisavac
18:40 25.04.2021.

Kolko je on to utakmica protiv dinama igrao, vodio ekipu ko trener, pa da može govoriti o receptu?! Danas 4-5 komada će popiti, o čemu on, sa trećeligaškim igračima na četvrtfinalista uefe?!!!

ZB
Zoki-Bijela
18:18 25.04.2021.

Bolje mu je da ima recept za dobru pastu, bude mu trebalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije