Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA 'BILIH'

Bivši igrač Dinama za VL izabrao najkorisnijeg igrača Hajduka, mnogi će se iznenaditi

Nogometaši Hajduka u posljednjoj su utakmici prvog kola nove sezone HNL-a pobijedili Istru 1961 sa 2:0
Srecko Niketic/PIXSELL
18.07.2022.
u 12:58

Hajdukovi aduti protiv Istre bili su Dario Melnjak koji je zabio u 43. minuti, a konačan omjer postavio je Marko Livaja pogotkom glavom nakon asistencije Stipe Biuka

Lagano je Hajduk prošao gostovanje u Puli. Slavili su Splićani bez većih poteškoća, na kraju je završilo 2:0, sa po jednim pogotkom u svakom poluvremenu.

Najprije je u 43. minuti za 1:0 pogodio Dario Melnjak nakon asistencije Lukasa Grgića. Splićani su i u drugom poluvremenu nastavili dominirati, a novi pritisak kapitalizirali su i u 61. minuti kada je Stipe Biuk asistirao Marku Livaji. Najbolji Hajdukov strijelac i igrač u prošloj sezoni poentirao je glavom što ipak nije njegov najjači adut. Na utakmici u Puli nije funkcionirao VAR- sustav, no nije bilo potrebe za tehnološkom pomoći, niti je bilo spornih situacija. Sucima u sobi, naime, nestalo je struje...

- Hajdukova dominacija bila je potpuno očekivana stvar. Nažalost, Istra ima nekolicinu mladih igrača kojima očito treba vrijeme za uigravanje. Ne ide ništa preko noći. Vidjet ćemo kako će Hajduk reagirati kada sezona uđe u puno jači ritam i kada dođu ozbiljniji protivnici - rekao nam je Predrag Jurić, bivši nogometaš Dinama, pa nastavio:

- Još odavno mi se sviđa način na koji igra Lukas Grgić, on je najkorisniji igrač splitske momčadi, naravno, uz Marka Livaju koji će i ove sezone biti velika poluga u igri splitske momčadi. Naravno, utakmica u Puli nije bila ni pravi ispit za Hajdukovu obranu, iako, istaknuo bih izvedbu Stefana Simića.

- Bez obzira, Hajduku će ove sezone jako važno biti uspostaviti balans u zadnjoj liniji. To im je prošle sezone nedostajalo u ključnim trenucima prvenstva, a bez tog balansa u svim linijama, teško će biti konkurirati za vrh prvenstvene ljestvice - zaključio je Predrag Jurić

Jasno je da će Istra i ove sezone morati puno napraviti ukoliko želi osigurati ostanak u ligi.

Komentara 1

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
17:46 18.07.2022.

Livaja bog nogometa! Hajduk najbolji klub u Europi i šire! hžv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije