Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STABILIZACIJA KLUBA

Trener Gordie Dwyer napušta Medveščak

28.07.07.2016., Zagreb, Klizaliste Velesajam,Prvi otvoreni trening priprema hokejasa Medvescaka za 4.sezonu u KHL-u,Gordie Dwyer trener                                                                                                                      Ph
Igor Šoban/PIXSELL
31.01.2017.
u 14:44

- Uvijek sam radio u najboljem interesu za klub i to činim i sada u dogovoru s klubom. Prihvatio sam prijedlog kluba i radujem se novoj prilici u Švicarskoj - dodao je Dwyer.

Glavni trener Gordie Dwyer i Medveščak su postigli dogovor kojim trener Dwyer odlazi iz kluba u švicarski klub Ambri-Piotta. 

- Jako sam zahvalan na iskustvu i prilici što sam mogao trenirati u ligi s nekim od najboljih trenera i igrača na svijetu. Napravio sam ogroman korak naprijed zahvaljujući radu u Medveščaku. Kada se svakodnevno suočavate s izazovima, kako protivnicima, tako i time da iz svoje momčadi izvučete najbolje; morate se razvijati i kao trener i kao osoba. Ovdje sam doživio puno vrijednih iskustava - rekao je Dwyer i dodao:

- KHL je liga na svjetskom nivou i raditi u njoj pruža mnogo zadovoljstva jer ste okruženi svjetskim talentom i igračima. Naravno, ima svoje izazove, ali vas i nagrađuje jer imate priliku vidjeti svijet te se razvijati se kao trener i kao osoba.

U Medveščaku ovo objašnjavaju odlukom da se "stabilizira buduće poslovanje kluba te s namjerom da budućim ugovornim obavezama prema igračima i sportskom timu klub ne dovede u financijske i pravne probleme".

- Uvijek sam radio u najboljem interesu za klub i to činim i sada u dogovoru s klubom. Prihvatio sam prijedlog kluba i radujem se novoj prilici u Švicarskoj - dodao je Dwyer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije