Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO SOPIĆ

Trener Dinama: Glupost je misliti da ćemo lako protiv Lokomotive

Željko Sopić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
22.09.2016.
u 15:16

– Sigurna tri boda? Evo, ja sam jednu utakmicu Dinama i Lokomotive gledao s prijateljima, lokosi su do 75. minute vodili s 2:0. A onda je Dinamo preokrenuo rezultat. Pa zar je baš tako jednostavno zabiti tri gola u 15 minuta?

Trener Dinama Željko Sopić najavio je utakmicu s Lokomotivom koja je na rasporedu sutra u 18 sati u Kranjčevićevoj ulici.

– Čeka nas prvenstveni ogled s Lokomotivom. To nam je prva prvenstvena utakmica nakon Rijeke i nakon tri poraza u nizu. Naravno da neće biti lagano, ali gotovo sam uvjeren da ćemo postići rezultat koji nas zadovoljava, a to je pobjeda. Svejedno hoće li to biti "pola-nula" ili 5:0, sutra se piše samo pobjeda – rekao je Sopić pa se osvrnuo na stanje u momčadi.

Karimi i Matel još su uvijek ozlijeđeni, Stojanović ima manjih problema i mislim da neće biti u kadru za utakmicu u Kranjčevićevoj. Ostali su igrači svi zdravi i spremni za Lokomotivu.

Mnogi smatraju da je Dinamo protiv Lokomotive već upisao bodove.

– Sigurna tri boda? Evo, ja sam jednu utakmicu Dinama i Lokomotive gledao s prijateljima, lokosi su do 75. minute vodili s 2:0. A onda je Dinamo preokrenuo rezultat. Pa zar je baš tako jednostavno zabiti tri gola u 15 minuta? Ako jest, onda sam ja zalutao u ovaj sport. I ne znam gdje sam. Pristupa ''lako ćemo'' kod mene nema. I nema nikakvog upisivanja bodova unaprijed, to su gluposti. Ali, O.K., svatko ima pravo na svoje mišljenje. Respektiram svačija mišljenja, ali ostajem pri svome.

Kako se Sopić snašao na klupi Dinama?

– Moja je vizija da igrači moraju raditi ono što im ja kažem. Ne treba raspravljati o mladim ili starim trenerima i tko je sposoban. Postoji trener koji zna i koji može ostvariti viziju, a postoji i onaj koji ne zna. Poznajem dobro igrače, ali ne iz ove perspektive. Mislim da smo se podignuli u vezi s emocijama i raspoloženjima, ali sve će se vidjeti sutra u Kranjčevićevoj.

Nakon utakmice s Lokomotivom slijedi susret s Juventusom u Ligi prvaka.

– Igrači znaju da je utakmica s Lokomotivom najvažnija utakmica u sezoni. Nisam im riječ rekao o Juventusu i ne razmišljam još o tome. Naravno da ih pratim, ali Lokomotiva nam je stvarno najvažnija i samo kroz dobru igru i dobar rezultat možemo privući navijače na stadion. Ne mogu razmišljati unaprijed.

Komentara 3

Avatar LiTsung
LiTsung
16:07 22.09.2016.

Definitivno, utakmice Dinama i Lokomotive su najneizvjesnije utakmice prvenstva gdje pobjednik nije poznat do zadnje sekunde...

Avatar cera
cera
16:19 22.09.2016.

Nemoj ni razmišljati o Juventusu, primiće dinamo jedno 6 komada!

Avatar HerojUlice
HerojUlice
16:33 22.09.2016.

hahahahahaha e moj sopicu..... je je bas su neizvjesne utakmice dinama i dinama 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije