Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK SLAVIO
Povratak na članak

Trener Dinama otkrio što očekuje na Poljudu: Ovo je bilo šokantno i neočekivano

- Ne znam jesmo li ga zakuhali, sada samo razmišlja kako da nešto napravimo i na Rujevici, tamo se ne smijemo predati - rekao je Zekić

Komentari 6

ZI
zizi10
22:26 18.04.2018.

što dinamo očekuje na poljudu nakon ovakve jadne igre? poraz! ništa drugo nego poraz! kako igraju, bolje da postave bunker i igraju na kontre jer ovakva jalova igra je siguran put u poraz!

VL
ZI
zizi10
22:23 18.04.2018.

sad se vidi kakvi gl....i vode dinamo! pustili su sigallia za sitnu lovu, a on je bio stup obrane, uvijek miran i pouzdan i sve je u obrani spalo na uvijek ozljeđenog leškovića i često ozljeđenog benkovića....osim toga, dinamo ima kratki spoj u sredini, veze kao da nema, doumbia je užasno, užasno spor igrač! čak ima nekakvu tehniku, ali toliko je spor da svi već vide što će napraviti i prije nego odigra....osim toga, kad ne igraju olmo ili soudani, momčad je 30% slabija, nema prodora po bokovima, uporno se nabacuju duge lopte ili se igrači zabijaju u bedem na 16 , i gube lopte....što tek reći za kornere i prekide?!? imati 20x šansu ugroziti protivnika, a sve je bačeno u bunar i totalno bezopasno! zar jurčević nije u stanju uigrati bar udarce iz kornera da budu opasni jer ovo je jadno i bijeda i gubitak vremena?! dinamo još nema automatizme u igri iako je skoro kraj sezone i to je još jedan užasan minus, a što je najgore-igra predvidljivo, ali bez automatizma. gavranović je u rijeci rasturao jer su uigrano igrali na njega, a u dinamu skoro ni ne dobija loptu!

VL
BM
branko.mihalic1
07:22 19.04.2018.

nis novo kao sto rekoh preplaceni dok se ne promjeni cjela uprava neće klub napredivati to je stvarnost a sve ostalo su samo priče

VL
Avatar kesizubac
kesizubac
00:18 19.04.2018.

Čemer, bijeda, jad i nemoć......., limitirani igrači......

VL
BL
bluesclues
04:22 19.04.2018.

zapravo uopce nije bilo neocekivano - dinamo vec duze igra lose, neorganizirano i stihijski, uz to igraci ne trce i sabotiraju igru - sto ocekuju na poljudu? s ovakvom igrom samo da prime manje od 5 komada....

VL
ON
ON
08:00 19.04.2018.

Dinamo ima dobar kadar ali u igri puno toga fali.Brzina,borba,pojedini igrači nemoraju prati dres nakon tekme.Dobre igre možda nije bilo ni petnaestak minuta,nećemo osvojiti niti pokal niti prvenstvo,ako ovako nastavimo.Jurčić mora svoje momke upozorit da je nogomet sport u komee je trka brzina i zalaganje, normalno uz talenat,najbitnije.I još jedna poruka Sudaniju,golovi su golovi i oni nemoraju biti spekktakularni,isto donose slavu i bodove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.