Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražen napadač

Trener Borussije (D) Klopp poručio upravi: Dovedite mi Kramarića!

jurgen klopp
Foto: NordPhoto/PIXSELL
27.10.2014.
u 17:45

Borussia je tek 15. u Bundesligi, sa samo sedam bodova u devet kola. Klopp misli da mu Hrvat može nadomjestiti Lewandowskog

Njemački mediji pišu da je trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp označio Rijekina napadača Andreja Kramarića kao igrača kojeg želi već u zimskom prijelaznom roku. Hrvata vidi kao rješenje za izlazak svoga kluba iz velike krize u Bundesligi.

Borussia ove sezone igra nevjerojatno različito u dva natjecanja. U Ligi prvaka momčad Jürgena Kloppa je nezaustavljiva, osvojila je maksimalnih devet bodova iz tri utakmice, uz gol-razliku 9:0, dok je u Bundesligi u devet utakmica postigla samo gol više, a primila ih je čak 15. Trenutačno je Borussia tek 15. u Bundesligi (samo jedno mjesto iznad zone ispadanja), sa čak šest poraza, jednim remijem i samo dvije pobjede. Za vodećim Bayernom zaostaje čak 15 bodova.

No, žele li dovesti Kramarića, Nijemci će morati platiti 7-10 milijuna eura odštete te mu dati 1,5 milijuna eura godišnje plaće. No, sudeći prema Kramarićevoj statistici, u njega se isplati uložiti. Naime, ove je sezone po efikasnosti drugi nogometaš Europe, u borbi za Zlatnu kopačku ispred njega je samo Cristiano Ronaldo.

>>Kramarić: Želim u veliki klub koji igra napadački nogomet

Komentara 26

AM
Ameise
18:57 27.10.2014.

Jürgen je velik trener,ovo je jedna od ponuda (ako je istinita) koja se ne bi trebala propustit.

Avatar nula
nula
18:23 27.10.2014.

Ako primas previse golova , tu ti Kramaric ne moze pomoci. Kupi Simunica.

LU
luanti
18:35 27.10.2014.

u borbi za zlatnu kopačku ne boduje se isto gol u Hrvatskoj i ligi petice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije