Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE GA INTER I MILAN?

Kramarić: Želim u veliki klub koji igra napadački nogomet

Andrej Kramarić
Goran Kovacic/pixsell
27.10.2014.
u 13:13

- Često razgovaram s Kovačićem i vidim koliko je napredovao otkako igra u Serie A - rekao je Kramarić.

Andrej Kramarić ove će zime biti jedan od traženijih igrača, posebno u Italiji. za napadača Rijeke navodno su zainteresirani Milan, Inter i Atalanta.

- Ugodno je čuti, ali o interesu talijanskih momčadi znam sam samo iz medija. No, svakako bih volio da je to istina. Trenutno sam koncentriran na Rijeku kojoj dobro ide u Europskoj ligi. Nakon pobjede nad Feyenoordom možemo sanjati o prolasku skupine - rekao je Kramarić za TuttoMercatoWeb.

Koju od nabrojenih momčadi najviše preferira?

- Ne razmišljam o tome, ali volio bih igrati u velikoj momčadi koja igra napadački nogomet.

Kako mu se sviđa talijanska liga?

- To je velika europska liga s puno dobrih momčad i igrač. Često razgovaram s Kovačićem i vidim koliko je napredovao otkako igra u Serie A.

>> Andrej Kramarić u utrci za Zlatnu kopačku odmah iza C. Ronalda!

Komentara 8

GS
g-star
14:48 27.10.2014.

italijanska liga je u biti seoska liga, ubiše od batina a i nije to največa frka, frka je da ni jedan klub osim juveta i rome ne igra u LP, a i to dvoje su više manje puhtija, ne kažem da su najlošiji,al njemačka engleska i španjolska su pojam za italiju...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:41 27.10.2014.

sto dalje od italije

PK
PKE
13:48 27.10.2014.

Molim te odi u Njemačkoj za početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije