Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kale bez konkurencije

Trener Blackburna: Nećemo dovoditi napadače

Nikola Kalinić
Reuters
12.12.2009.
u 14:28

Menadžer Premierligaša Blackburna tvrdi da u siječanjskom prijelaznom roku nogometaša neće kupovati napadače, jer je zadovoljan kadrom kojim raspolaže.

- Imamo ih četvoricu i nema potrebe za povećanjem tog broja - veli Sam Allardyce koji u ovom trenutku može računati na Chelseajevog igrača na posudbi Franca Di Santa, te Jasona Robertsa, Bennija McCarthyja i hrvatskog napadača Nikolu Kalinića.

- Čekamo da nam se jave iz Chelseaja po pitanju Franca, odnosno da saznamo hoće li on ostati s nama. U njihovim smo rukama i nadamo se da će biti toliko ljubazni i dozvoliti nam da i dalje na njega računamo.

- Stoga i ne tražim nove napadače. Imamo njega, Kalinića, Robertsa i McCarthyja, a to je sasvim dovoljno - zaključio je Allardyce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije