Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Trener bijelih u problemima: Hajduk protiv Dinama ostao bez pola prve momčadi!

Cibalia - Hajduk
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/10
16.12.2016.
u 14:55

Dinamo je dobra momčad, bez obzira na neuspjeh u Ligi prvaka. Želim pričati o njihovim dobrim stranama, imaju šest bodova više od nas, ali ja razmišljam samo u svojoj momčadi - rekao je Carrillo

Nikada kao ove sezone, novija povijest ne pamti da su u derbijima Hajduka i Dinama (subota, 15 sati) na obje klupe do ove sezone sjedili stranci. A sada na Poljudu Joan Carrillo protiv Ivajla Peteva. 

- Derbi je posebna utakmica, a najvažnije je biti inteligentan, u obrani, napadu, kontroli presinga. Ona momčad koja buda bolja u tome će pobijediti. Nama nedostaje pet igrača, Jefferson, Hamza i Futacs su kartonirani, a Kalinić i Memolla su ozlijeđeni - kaže Hajdukov trener Carrillo.

Španjolski trener pozorno je pogledao oba ovosezonska derbija, analizirao sve detalje.

- Dinamo je dobra momčad, bez obzira na neuspjeh u Ligi prvaka. Želim pričati o  njihovim dobrim stranama, imaju šest bodova više od nas, ali ja razmišljam samo u svojoj momčadi - rekao je Carrillo.

Sastav Hajduka: Stipica - Juranović, Nižić, Šimić, Kvesić - Savvas, Kožulj - Tudor, Vlašić, Erceg - Said. 

Dinamov trener Ivajlo Petev na Poljudu očekuje sjajno ozračje, ali i bolju igru svoje momčadi...

- Očekujem da Dinamo izgleda bolje od domaćina, kao i to da odigramo dobru utakmicu. Želimo sva tri boda, to je jedini rezultat koji nam paše i dat ćemo sve od sebe za te bodove. Moramo biti jako pametni, odraditi svoje zadatke i biti pravi od prve do devedesete minute.

Petev može računati na sve igrače.

- Svi su igrači spremni i zdravi. U momčadi je dobro raspoloženje, a ostaje nam samo da dobru igru pokažemo i na Poljudu - zaključio je Petev.

Sastav Dinama: Livaković - Šitum, Sigali, Benković, Pivarić - Gojak, Jonas, Knežević - Ćorić - Soudani, Fernandes.

Komentara 6

Avatar kvaternik
kvaternik
16:29 16.12.2016.

kako je mogao ostati bez nečega što nema...

JU
Jure7
15:11 16.12.2016.

Fale samo Kalinic i Futacs.... Dobro je da nema Memolle i Jeffersona (ne ide mu uzadnje vrijeme), a Hamza tek treeba dokazati da je pojacanje...

DU
Deleted user
15:18 16.12.2016.

Ok derbi!!!!!!!Ali kad od zadnjih 20 utakmica Hajduk ima jednu pobjedu onda je sve jasno. Hajduk je slab,jadan i nikakav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije