Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čemu je problem?

Trend s mladim igračima otkriva: HNL na dnu, samo Hajduk daje pravu minutažu tinejdžerima

07.04.2023.
u 06:30

- Juniori Hajduka su nedavno prije utakmice s Borussijom bili u njezinu kampu u Dortmundu, a tamo ima 15 vrhunskih nogometnih igrališta. Cijela Hrvatska nema 15 takvih nogometnih igrališta, o čemu da dalje govorimo? To je za mene ključno pitanje hrvatskog nogometa - uvjeti i infrastruktura Hrvatske nogometne lige. Osječki Pampas je, recimo, dobar stadion i znak da bi se moglo ići u dobrom smjeru, ali da je u Mađarskoj, koja nam nogometno nije ni blizu, bio bi to sasvim prosječan stadion. Ne potrudimo li se oko infrastrukture, mladi će odlaziti sve ranije

Komentara 2

Avatar Vecernji1971
Vecernji1971
14:44 07.04.2023.

Ali dobro, di je lova? Svi kukaju da triba država, grad napravit? Zašto? Zašto HNS-u triba država gradit stadion? Di je pusta lova? Dinamo je zaradija za jedan stadion najmanje. Zašto bi njemu Zagreb radija plac? Ili Split Hajduku? Privatnom poduzeću?

KU
kublajkhan
08:10 07.04.2023.

Pa i išlo se sa ukidanjem drugih momčadi ne bi li se pogodovalo hajduku i posljedično uništio hrvatski nogomet. Prilika za razvoj mladih nogometaša je namjerno upropaštena. Hajduku je svejedno, on je s mladim igračima jednak ili bolji nego sa svojim kupovinama kojekakvih trutina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije