Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Treća uzastopna pobjeda Fiorentine: Badelj odigrao cijeli susret za Genou

ITA, Serie A, Genoa CFC vs ACF Fiorentina
EXPA/PIXSELL
18.09.2021.
u 18:37

Milan Badelj je za Genou igrao cijeli susret, dok je Adrian Šemper ostao na klupi.

U susretu četvrtog kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je na gostovanju pobijedila Genou sa 2-1 upisavši treću uzastopnu pobjedu.

Fiorentina je povela u 60. minuti golom Riccarda Saponare na asistenciju Giacoma Bonaventure. U 89. minuti su obrnuli uloge, Saponara je asistirao, a Bonaventura zabio za 2-0. Konačnih 2-1 postavio je Domenico Criscito iz kaznenog udarca u osmoj minuti nadoknade.

Milan Badelj je za Genou igrao cijeli susret, dok je Adrian Šemper ostao na klupi.

"Viole" su otvorile sezonu porazom od Rome (1-3), a potom upisale tri pobjede (Torino, Atalanta, Genoa) s identičnih 2-1, dok je za Genou ovo bio treći poraz ove sezone uz jednu pobjedu.

Fiorentina je sada četvrta s devet bodova, koliko Imaju i Roma, Milan i Napoli uz utakmicu manje. Genoa drži 14. poziciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije