Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Pjaca zamijenio Brekala i pogodio za pobjedu Jurićevog Torina

Italian football Serie A match - Torino FC vs US Salernitana
Foto: Reporter Torino/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/2
17.09.2021.
u 23:15

I Brekalo se u svom debiju za Torino, u koji je nedavno stigao na posudbu iz Wolfsburga, istaknuo.

Hrvatski napadač Marko Pjaca bio je strijelac jedinog pogotka na utakmici kojim je Torino, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, kao gost svladao Sassuolo sa 1-0 (0-0) u prvom susretu 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Pjaca, koji je u 77. minuti zamijenio drugog hrvatskog igrača Josipa Brekala, svojoj novoj je momčadi osigurao tri boda preciznim udarcem sa 10-ak metara iskosa s lijeve strane u 83. minuti.

I Brekalo se u svom debiju za Torino, u koji je nedavno stigao na posudbu iz Wolfsburga, istaknuo. On je u 28. minuti lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio vratnicu, dok je u 71. minuti odlično proigrao Lukića, ali srpski igrač je obilazeći vratara otišao previše ukoso i promašio prazna vrata.

Torino je drugom pobjedom zaredom skočio na osmo mjesto sa šest bodova, dva više od 10. Sassuola.

Na vrhu su Roma, Milan i Napoli s maksimalnih devet bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije