Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentar trenera zagreba

Treba nam veći angažman Balića i Duvnjaka

Domagoj Duvnjak
Marko Lukunić
19.01.2010.
u 10:59

Bitno je da vratari budu na visokoj razini dok će se u napadu malo više morati angžirati Balić i Duvnjak. U obrani - strpljivo.

Pratio sam malo pripremne rezultate Norvežana i moram priznati da su u dobroj formi i neće nam večeras biti nimalo lako. To je reprezentacija koja može svakoga iznenaditi pa tako i nas. Izostanak Lackovića i Valčića veliki je nedostatak, no u svakoj nesreći treba pronaći barem dvije dobre stvari.

Morat će se u napadu malo više no što je uobičajeno angažirati Ivano Balić i Domagoj Duvnjak. Čitam da će izbornik Lino Červar pokušati nadomjestiti izostanak prve dvojice lijevih vanjskih igrača Vukovićem, što nije loše rješenje.

Bitno je da vratari budu na visokoj razini. Trebat će nam najmanje 15 obrana kako bismo mogli razmišljati o pobjedi. Norvežani igraju obranu 6-0, što nam ne bi trebalo biti problem jer su naši igrači navikli igrati protiv takvih obrana.

Ove sezone moji igrači u CO Zagrebu igrali su u svakoj utakmici Lige prvaka protiv takve zone. Njihova 6-0 obrana vrlo je agresivna, a mi u napadu moramo igrati strpljivo, što duže, nikako brzo. Ne smijemo se upuštati u jurnjavu s njima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije