Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZADOVOLJNI
Povratak na članak

Transfer Danija Olma u potpunosti razbjesnio navijače velikog kluba: Imbecili!

Nije im jasno zašto njihov klub ne može dovesti sjajnog igrača poput Olma za iznos od 20-ak milijuna eura i kako je moguće da Olmo nije došao na Old Trafford

Komentari 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:12 24.01.2020.

Realno, prelazak iz Dinama u Manchester ujedinjen bi bilo jednako prelasku s arapskog svilenog konja na gladnog šarplaninca. Pametnom dovoljno!

VL
Avatar Psychlist
Psychlist
22:02 24.01.2020.

Dečko je otišao u vjerovatno najbolju moguću destinaciju. Kad se malo analiziraju igrači HNL-a koji su odlazili u Njemačku naspram ostalih liga petice, postaje jasno zašto. U Manchesteru je pritisak svega na igrača enorman a u RB-u taj pritisak će biti višestruko manji.

VL
Avatar Semper_fidelis
Semper_fidelis
21:53 24.01.2020.

sigurno zvučniji klub , ime u Svjetskom nogometu nego klub koji mlađi i od Olmića .... po meni mogao , morao otici u renomiraniji klub , ovako ispada da se svi samo brže bolje polakomili za lovicu , koja bi došla prije ili poslije. Mogao u Milan , United a oni izaberu Leipzig 🤔🥴

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.