Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENI NENO

Transfer bomba: Poljaci žele Bjelicu za svoga izbornika, on im odgovorio

Rovinj: Pripremna utakmica, NK Osijek - NK Koper
Srecko Niketic/PIXSELL
18.01.2021.
u 22:42

Jerzy Brzeczek odveo je Poljsku na Europsko prvenstvo, no poraz od Slovenije i remi s Austrijom bili su previše. Navijači nisu bili zadovoljni, a nije ni Savez pa su se odlučili zahvaliti dotadašnjem izborniku

Je, nazvao me predsjednik poljskog saveza da me pita koliko mi traje ugovor u Osijeku. Pričao mi je o situaciji u reprezentaciji Poljske, ciljevima, ali sam već dobro upoznat sa svime. Spomenuo mi je da Poljska nije igrala najbolje u posljednje vrijeme i da su bili nezadovoljni. Također, da je pritisak medija velik, a to znam jer sam radio u Poljskoj - rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica za 24 sata na temu preuzimanja klupe poljske reprezentacije. 

Jerzy Brzeczek odveo je Poljsku na Europsko prvenstvo, no poraz od Slovenije i remi s Austrijom bili su previše. Navijači nisu bili zadovoljni, a nije ni Savez pa su se odlučili zahvaliti dotadašnjem izborniku.

Podsjetimo, Bjelica je s Lechom već odradio sjajan posao pa ga Poljaci znaju i poznaju njegovu kvalitetu. 

- Poljska ima puno dobrih mladih igrača. Neke od njih sam trenirao u Lechu, primjerice, Robert Gumny, Tomasz Kędziora, Jan Bednarek, Kamil Jóźwiak, Jakub ... Sve su to igrači koje jako dobro poznajem. No trenutačno sam vezan za Osijek, ugovor mi traje još dvije i pol godine - rekao je Bjelica za 24sata, ali i dodao kako je izbornički posao san svakog trenera pa tako i njega.

Podsjetimo, Bjelica je od dolaska u Osijek postao sve voljeniji budući da je klub podigao do te razine da su Dinamu najveći konkurenti za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. 

Ključne riječi

Komentara 2

NI
NikoCro
23:34 18.01.2021.

Ma dajte molim vas kakove su ovo patke sada

HR
hrvat123
07:59 19.01.2021.

jadino me cudi da ga nisu probali promovirat za Hajduk ali izgleda da je i Hajduk ovako slab prepametan za ovog medijskog velikana bez vrijednosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije