Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski tjelograditelj

Tragično stradao Tihomir Kuljiš, europski prvak iz 1992.

28.11.2015.
u 19:48

Posljednji ispraćaj Tihomiru Kuljišu bit će upriličen u srijedu, 2. prosinca, na zagrebačkom groblju Mirogoju u 15 sati.

U petak je u Zagrebu tragično stradao Tihomir Kuljiš (53), prvi hrvatski tjelograditelj koji je u samostalnoj Hrvatskoj postao europski prvak. Zbilo se to 1992. u Italiji kada je Tihomir pod kapom organizacije ILBB pobijedio u kategoriji do 75 kg. 

Kuljiš je godinu prije bio i dio prve bodibilderske reprezentacije koja je nastupila pod hrvatskim imenom kada su osvojene dvije medalje - srebro je osvojio Neven Čorak (preko 90 kg), a broncu Darko Horvatić (do 85 kg). Nakon aktivne karijere, Tihomir je godinama vodio Body building klub Sutinska vrela, a bio je čak i predsjednik Sportskog društva Podsused.   

Posljednji ispraćaj Tihomiru Kuljišu bit će upriličen u srijedu, 2. prosinca, na zagrebačkom groblju Mirogoju u 15 sati.

>>Preminula legenda Hajduka Ivica Hlevnjak koji je jednom spasio BBB-a od linča

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije