Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oživljavali ga sat vremena

Tragedija u Rumunjskoj: Preminuo 26-godišnji igrač Dinama B.

Patrick Ekeng
Foto: Youtube
06.05.2016.
u 23:12

Igrač bukureštanskog Dinama Patrick Ekeng doživio je srčani udar, liječnici su ga sat vremena oživljavali, ali mu nisu uspjeli spasiti život

Igrač bukureštanskog Dinama Patrick Ekeng srušio u nesvijest tijekom utakmice protiv Viitorula doživio je srčani udar. 

Nesretni 26-godišnji vezni igrač doživio je srčani udar, liječnici su ga sat vremena oživljavali, ali mu nisu uspjeli spasiti život.

Kamerunac je u igru ušao u 63. minuti, a srušio se sedam minuta kasnije. Sudac je  zaustavio utakmicu kako bi mu liječnici mogli pružiti prvu pomoć.

Hitnoj pomoći trebalo je više od dvije minute da dođe do terena kako bi odvezla mladog Kamerunca u bolnicu. Navijači su se okupljali ispred bolnice, u nadi da će sve proći dobro, ali nakon sat vremena reanimacije nesretni Ekeng je preminuo.

Komentara 5

TH
than
01:14 07.05.2016.

Ok hitnoj pomoci je trebalo dvije minute, ali zar su nogometasi retardirani da ne znaju pomoci i bleje u covjeka ?!?!?

VI
veliki_izdajnik
12:21 08.05.2016.

A gdje su sada oni kojim smetaju vijesti sa istoka i kazu da nisu relevantni za citanje?

VA
Vasoamela
09:11 07.05.2016.

Ovj danasnji profesionalni sport sve vise odnosi mnogo mladih zivota.Jadni sportasi posezu za svim mogucim suplementima i jednostavno organizam pregori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije