Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašne vijesti

Tragedija u Londonu: Sudionik preminuo tijekom poznatog europskog maratona

London Marathon
Matthew Childs/REUTERS
03.10.2022.
u 17:45

Više od 40 tisuća maratonaca trčalo u engleskoj prijestolnici, ali nažalost, dogodio se i tragičan događaj.

Jedan od sudionika nedjeljnog Londonskog maratona preminuo je u ponedjeljak nakon što je kolabirao tijekom utrke, objavili su organizatori.

Organizatori nisu objavili ime preminulog, tek da je imao 36 godina te je dolazio iz jugoistočne Engleske, a kolabirao je na 38. kilometru utrke.

 

 

- Iako je primio hitnu medicinsku pomoć koja je stigla na mjesto nesreće u tri minute, umro je kasnije u bolnici. Uzrok smrti bit će poznat nakon što se obavi odbukcija - objavili su organizatori.

>> VIDEO: Hrvatska senzacija plače pred novinarima nakon povijesne utrke, pogledajte što nam je kazala

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije