Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Tragedija potresla sportski svijet. Mladi nogometaš (24) ubijen tijekom pokušaja otmice automobila

Pixabay
04.04.2024.
u 13:47

Igrao je na mjestu stopera i bio je članom mladih južnoafričkih reprezentacija. Bio je dio južnoafričke olimpijske reprezentacije u Tokiju, a bivši kapetan i legenda Barcelone Carles Puyol bio mu je uzor.

Mladi nogometaš iz Južnoafričke Republike i igrač Kaizer Chiefsa, višestrukog prvaka te zemlje, Luke Fleurs (24) preminuo je nakon što je ustrijeljen prilikom jedne pljačke. Počiniteljima je cilj bio ukrasti njegov auto, a sve se dogodilo u na benzinskoj postaji u Johannesburgu, jednom od najnasilnijih svjetskih gradova. Policija još nije utvrdila točne okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija. 

GALERIJA HNS se oglasio nakon nereda na Poljudu

1/9

- Sumnjivac je u njega uperio vatreno oružje i naredio mu da izađe iz vozila. Potom ga je upucao jednim hicem u gornji dio tijela -  izjavio je tamošnji policijski glasnogovornik Mavela Masondo.

VEZANI ČLANCI:

Prije nego što je potpisao za Kaizer Chiefse nastupao je za Ubuntu Cape Town i SuperSport Uniteda. Igrao je na mjestu stopera i bio je članom mladih južnoafričkih reprezentacija. Bio je dio južnoafričke olimpijske reprezentacije u Tokiju, a bivši kapetan i legenda Barcelone Carles Puyol bio mu je uzor. 

 

Komentara 1

OL
olujasviholuja2
16:28 04.04.2024.

Otmica automobila ? Nije bolje napisti da je krađa automobila ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije