Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepirka s trenerom

Totti: Ja nikad neću biti Romin problem

Francesco Totti
AFP
27.09.2010.
u 10:11

Niti pobjeda nad velikim rivalom Interom (1:0), ujedno prva u novoj sezoni, nije bitno popravila atmosferu u talijanskom prvoligašu Romi.

Razlog je sukob kapetana Francesca Tottija sa trenerom Claudijom Ranijerim, koji traje posljednjih nekoliko tjedana. Totti je Ranierija napao zbog jako defenzivne taktike u utakmici Lige prvaka protiv Bayerna (izgubili 0:2), nakon čega mu je trener odgovorio neka šuti i počne zabijati golove. A u susretu s Interom Claudio Ranieri 'drznuo' se povući Tottija iz igre. Francesco je bio ljut, prošao je kraj Ranierija, a nije se ni pozdravio sa suigračima na klupi već je odšetao do svlačionice.

- Imam pametnijih stvari nego da se prepirem sa Ranierijem po medijima. Danas slavim rođendan i divna stvar je što to mogu razmišljajući o pobjedi nad Interom -rekao je Totti talijanskim novinarima, koji su tražili nastavak medijske sage sa Ranijerijem.

Kapetan je još dodao:

- Francesco Totti nikada nije bio, i nikad neće biti problem za Romu. Ja živim za ovaj klub - poručio je legendarni nogometaš koji je u karijeri igrao samo za Romu te postigao 254 gola na 576 utakmica.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
10:34 27.09.2010.

Jedan od najboljih njihovih igrača zadnjih 20-30 godina iako ga naslovi i trofeji ne krase kao neka druga slavnija (i slabija) imena. Početkom desetljeća bio je uz rame i Zidaneu i Figu samo kaj je uvijek igral za klub relativno malen u europskim razmjerima. No već je zagazio u godine kad se profi nogomet više gleda iz lože neg igra...šteta, falit će mi ona njegova dodavanja od prije 6-7 sezona !!!

FB
Fabio_Biancocelesti
18:56 27.09.2010.

Totti merda, Roma merda, Forza Lazio! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije