Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Hvali se kako Modriću gura loptu kroz noge, ali pogledajte kako promašuje nemoguće!

Delle Alli
Foto: Printscreen Youtube
19.04.2016.
u 12:32

Iako Alli ima samo 20 godina, mnogi ga vide kao novog Modrića kojem je prošlog ljeta na prijateljskoj utakmici protiv Reala uspio loptu gurnuti kroz noge.

Tottenhamov veznjak Dele Alli postigao je dva pogotka u sinoćnjoj pobjedi s rezultatom 4:0 protiv Stoke Cityja u 34. kolu Premier lige. No, u istoj utakmici uspio je promašiti nemoguće. Engleski reprezentativac pri rezultatu od 2:0 imao je sjajnu šansu povećati vodstvo svoje momčadi kada se našao jedan na jedan s protivničkim golmanom. Alli ga je sjajno zaobišao i sve što je trebao napraviti jest pospremiti loptu mirno u mrežu, ali na kraju je pogodio vratnicu

Na ovaj promašaj bio je i ljutit trener Tottenhama Mauricio Pochettino koji se bacio na koljena i počeo lupati po travnjaku. Ipak, unatoč promašaju, Alli je bio jedan od najboljih pojedinaca susreta uz Harryja Kanea koji je također postigao dva pogotka. Iako Alli ima samo 20 godina, mnogi ga vide kao novog Modrića kojem je prošlog ljeta na prijateljskoj utakmici protiv Reala uspio loptu gurnuti kroz noge. 

Stalno gledam taj video. Valjda mi je to tako priraslo srcu jer je Luka nekad igrao za Tottenham i jedan je od naših najboljih nogometaša svih vremena – rekao je Alli u razgovoru za engleski Sky Sports. 

Što se tiče engleskog prvenstva, Tottenham se sada nalazi pet bodova iza vodećeg Leicestera, a do kraja prvenstva ima još četiri utakmice. U sljedećem kolu Spursi igraju protiv West Broma, dok Leicester na svojem King Poweru dočekuje Swansea. 

>> Tottenham osjetio priliku i uvjerljivom pobjedom se približio Leicesteru

Komentara 3

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:49 19.04.2016.

luka ga kupi provlačenjem amexa na jednokratnu otplatu

SS
sokac sa drave
14:31 19.04.2016.

Luka Modric najbolji Hrvatski igrac svih vremena.Ne bih rekao na primjer Stef Lamza je bio puno bolj od njega.

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
15:06 19.04.2016.

I sad takav igrač prevario Modrića, pa to je tek crnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije