Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogući transfer

Tottenham želi dovesti Mandžukića?

Mario Mandžukić
Marko Lukunić
02.12.2009.
u 15:22

Popularna britanska internetska stranica Sport.co.uk piše da bi se kolonija hrvatskih nogometaša u Tottenhamu mogla povećati. Naime, kao moguće pojačanje kluba sa White Hart Lanea spominje se Mario Mandžukić.

Napadač zagrebačkog Dinama trebao bi, po planovima menadžera momčadi Harryja Redknappa, zamijeniti ruskog napadača momčadi Romana Pavljučenka za kojeg se očekuje da napusti klub.

Inače, u klub čije boje brane Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar, trebao bi stići i 20-godišnji Brazilac, za kojeg su se otimali i Barcelona i Arsenal, Sandro iz Internacionala, u transferu vrijednom 6,5 milijuna funti.

Spominje se i mogući dolazak Le Havreova veznjaka Kevina Anina na posudbu.

Koliko sve ovo ima realnu podlogu znat će se uskoro, no nema sumnje da se Mandžukiću ne bi bio problem uklopiti u sastav reprezentativnih suigrača.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:12 02.12.2009.

nek ide bahata seljačina kaj bira utakmice, bira kad bi treniral-kad nebi i jos konjina dobiva milju jureka po sezoni,a za kaj? zato kaj uopce ne nastupa u jacim utakmicama,a ak vec nastupi,napravi pizdari.ju kao u salzburgu. ma mrš!

OB
-obrisani-
17:11 02.12.2009.

Pa zar u Tottenhamu nemaju nikoga da igraćima nosi torbe na trening i utakmice ? I zašto bi za taj posao izabrali baš Mandžu ?

FC
fcod
16:48 02.12.2009.

kaj im smeta što im dobro ide?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije