Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA IZBJEGNE OZLJEDE

Torres trenira pet sati više od suigrača

Fernando Torres
AFP
05.01.2010.
u 20:31

Trener Liverpool Rafa Benitez još uvijek je na klupi Liverpoola, a to ponajviše može zahvaliti Fernandnu Torresu koji svojim pogocima u posljednje vrijeme redse drži u igri.

Napadač Liverpoola muku je mučio s ozljedama ove sezone, ali sada se vratio te je otkrio daljnje planove u sezoni.

- Osjećam se mnogo bolje nego prethodnih mjeseci, iako moram trenirati ćetiri, pet sati više od svojih suigrača kako bi bio spreman. Teško je, ali isplati se ako želim igrati - započeo je Torres.

Liverpool proživljava jednu od najgorih sezona posljednjih godina. Ispali su iz Lige prvaka, a u prvenstvu su tek sedmi, sa četiri boda iza četvrtog Tottenhama.

- Naporno treniram jer su Liverpoolu u ovom trenutku potrebni samo spremni igraći. Frustrira kada suigračima ne ide, a vi ne možete pomoći - rekao je Torres te dodao:

- Nisam više toliko mlad, pa moram dodatno vježbati da bi se začuvao od ozljeda. Nikada nisam bio povrijeđen do dolaska u Liverpool. Odigrao sam posljednje četiri utakmice i zadovoljan sam učinkom.

Komentara 4

PO
pero_os
21:29 05.01.2010.

ovaj novinar ne zna č i ć, katastrofa

JA
jankoprekobrda
21:08 05.01.2010.

Sijeca li se netko price o pokojnom Drazenu Petrovicu koji je isto tako trenirao po par sati vise od ostalih igraca i u Sibenki i u Ciboni. Sto ppotvrdjuje da iza svakog uspijeha stoji tvrdi i teski rad a ne izlezvanje na kaucu.

CU
cupus
01:29 06.01.2010.

Jos kad bi nasa ne/radnicka klasa to shvatila ane kukala kako su male place....Istina da su nam i tajkuncici jos gori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije