Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB ISELJENIKA

Toronto Croatia ponovo najbolja, osvojila je kanadsko prvenstvo

Toronto Croatia
Foto: facebook.com/Canadian-Soccer-League-
26.10.2015.
u 14:12

- Željeli smo ovaj naslov, možda i više od protivnika i to je ono što je presudilo - Velimir Crljen, Šibenčanin koji sjedi na klupi kanadskog kluba.

Toronto Croatia osvojila je Kanadsku nogometnu ligu (CSL) nakon što je u jučer u svladala Waterloo sa 1:0. Pogodak vrijedan naslova zabio je veznjak Oscar Cordon u 46. minuti.

Toronto Canada osnovni prvenstva završila je na drugom mjestu, iza Serbian White Eaglesa. Nakon toga je u četvrtfinalu bila bolja od Miltona (4:0), u polufinalu nakon produžetaka svladala York Region Shooters (3:2) te u finalu pobijedila Waterloo.

- Željeli smo ovaj naslov, možda i više od protivnika i to je ono što je presudilo - Velimir Crljen, Šibenčanin koji sjedi na klupi kanadskog kluba.

Toronto Croatia, momčad koju su osnovali hrvatski iseljenici, jedan je od najuspješnijih klubova u CSL-u. Ekipi koju zovu "Hrvati" ovo je treći naslov u posljednjih pet godina.

>> Croatia Toronto razbila srbijanske "Bele orlove" s visokih 4:0!

Komentara 10

NE
Neutralac
15:02 26.10.2015.

Svaka cast... cestitam.....

SV
stjepan v.
15:31 26.10.2015.

Toronto Croatia, je je osnovana jos 1956 godine. najvise ima trofeja od svih hrvatski klubova u iseljenistvu.

PO
pozornik66
16:37 26.10.2015.

Bravo TC, iako nije u MLS-u Toronto Croatia je jedan od najpoznatijih nogometnih klubova u Kanadi i sjeveru SAD. Prije su igrali u ligi sa Kosmosom iz New Yorka te osvojili i tu ligu. Jedan od Najpoznatijih igrača šta je igrao za TC je "crna pantera" Eusebio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije