Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačko prepucavanje

Torcida žestoko izvrijeđala Boyse, ruga im se zbog Mamića

Transparent Torcide
Foto: Marko Pavić
1/10
04.03.2020.
u 22:23

Torcida je za ovaj susret pripremila posebnu koreografiju, a u sredinom drugog poluvremena bakljadom nakratko prekinula susret

Više od 22 tisuće ljudi skupilo se večeras na Poljudu ispratiti derbi Hajduka i Dinama (2:0). Na kraju su sretniji bili Bad Blue Boysi koji su došli u velikom broju i ispunili južnu tribinu stadiona.

>>> Pogledajte atmoferu na Poljudu nakon derbija

Torcida je za ovaj susret pripremila posebnu koreografiju, a u sredinom drugog poluvremena bakljadom nakratko prekinula susret.

Dobar dio utakmice prošao je u međusobnom vrijeđanju južne i sjeverne tribine uz standardne navijačke pjesme protiv “purgera” ili “tovara”. A Torcida je krajem utakmice istaknula transparent na kojem je stajala poruka za BBB. Pisalo je:

'Nekad ste bili grupa, sada debila hrpa. Od vaše borbe nema jače? Mamići ne znaju šta će!''

Transparent Torcide
1/51

Dio navijača Hajduka napustio je tribine nakon drugog gola Ademija, a nakon posljednjeg Bebekova zvižduka modri igrači su otišli do BBB-a proslaviti pobjedu. Dok su zatom išli prema svlačionicama čuli su se zvižduci, a jedan je navijač poručio:

- Petkoviću, skini dres i baci ga u smeće.

Foto: Marko Pavić

Komentara 4

DU
Deleted user
23:22 04.03.2020.

Zamisli i pored buke jedan je navijac dobacija Petkovicu skini dres ! I sve se to culo do vecernjeg lista !

EO
eon
07:15 05.03.2020.

A Hajduk opet igra pa nezna i ne zabije gol. Mamić je prljava, kriminalna prošlost. A Dinamo je tek novi preporod i zdrav na nogama i nije dijete HNS, već svoj prvak i svoj majstor. Žalim povratak prvog Mamića. Njemu ni jednom ni drugom tu nije mijesto.

BR
branko52
08:31 05.03.2020.

Bezobrazluka ne viđeni suce odmah prepratiti istražnom sucu kako su se usudili isključiti igrača ajduka i ne dosuditi ni jedan penal iz var sobe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije