Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA SE NASTAVLJA

Torcida nakon Marićeve ostavke: 'Uzalud vam predstave. Riba smrdi od glave'

Split: Utakmica HNK Hajduk - NK Varaždin u četvrtfinalu Supersport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
29.02.2024.
u 17:17

Čitava epizoda je počela nakon što su procurile snimke komunikacije u VAR sobi tijekom utakmice Varaždina i Hajduka u 24. kolu HNL-a. Klub ih je na službenim kanalima objavio tražeći očitovanje o spornim situacijama. Marić je rekao kako su odluke bile ispravne, no prepirke nisu stale na tome.

Bruno Marić je podnio ostavku na mjesto predsjednika Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza. Nakon curenja snimki komunikacije u VAR sobama tijekom nekoliko utakmica Hrvatske nogometne lige i pokušaja da se atmosfera smiri izvanrednom konferencijom za medije, sve je kulminiralo Marićevim odlaskom.

Nakon što je HNS obavio novosti, reagirala je i Torcida. "Uzalud su vam sve predstave i rošade, znamo dobro da riba smrdi od glave", stoji u objavi na Facebooku uz fotografiju koja prikazuje transparent s likom Marijana Kustića. Pritisak na Savez se tako nastavlja, a pitanje je kako će se situacija rasplesti.

Nakon ostavke reagirao je i NK Rudeš. "Istovremeno, ne podržavamo i ograđujemo se od 'dilanja' snimki iz VAR sobe te pokušaja manipuliranja i dovođenja u pitanje regularnost natjecanja i utrke za prvaka", napisali su iz najnovijeg hrvatskog prvoligaša. 

VEZANI ČLANCI:

Čitava epizoda je počela nakon što su procurile snimke komunikacije u VAR sobi tijekom utakmice Varaždina i Hajduka u 24. kolu HNL-a. Klub ih je na službenim kanalima objavio tražeći očitovanje o spornim situacijama. Marić je rekao kako su odluke bile ispravne, no prepirke nisu stale na tome, a pitanje je dokle će ići.

VIDEO Bruno Marić dao ostavku, suci planiraju bojkot. Janković: 'Ovo je slijepa ulica'

Komentara 2

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:21 29.02.2024.

Torcida ima pravo. Ovaj je odstupio, a ostali zaslužni Svilokos, Širić... će zauzeti njegovo mjesto. Ima i onih kojima pripada budućnost pada mi spontano Bel na pamet kao takozvani terminator Hajduka.

Avatar barba_arba
barba_arba
18:37 29.02.2024.

Torcida hvala, di bi ovo društvo tek bilo da nema vas. Kontra mraku, kontra sili. Svi pošteni Hrvati su uz vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije