Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DINAMO

Torcida najavila spektakl na Poljudu, 'najbolju koreografiju na ovim prostorima'

Atmosfera na Poljudu tijekom utakmice između Hajduka i Osijeka
Milan Sabic/PIXSELL
12.03.2022.
u 13:21

"ustite istok i zapad da odrade pisme sa razglasa stadiona, budite strpljivi, dignimo najbolju koreografiju na ovim prostorima i predstavimo grupu i klub u najboljem svijetlu!"

Uuči velikoj derbija Hajduka i Dinama koji će se odigrati na prepunom Poljudu Torica je poslala obavijest svim navijačima splitske momčadi.

"Pred nama je najveći hrvatski derbi i jedna od najvećih utakmica ove sezone. Pozivamo sve navijače Hajduka i pripadnike Torcide, koji će biti na sjevernoj tribini, da obavezno i da uđu najkasnije sat vremena prije početka utakmice i na taj način pridonesu pripremi i izvedbi spektakularne koreografije", napominje Torcida te dodaje:

"Koreografije su jedan od identiteta naše grupe, a u samu pripremu je uložen enorman trud, vrijeme i novac zato pozivamo sve da pažljivo i smireno slušaju upute sa štange. Pustite istok i zapad da odrade pisme sa razglasa stadiona, budite strpljivi, dignimo najbolju koreografiju na ovim prostorima i predstavimo grupu i klub u najboljem svijetlu!"

Ključne riječi

Komentara 5

RA
radolizem
15:07 12.03.2022.

Do prije 2 dana nisam o tome razmišljao, a sad se pitam, što da letjelica iz smjera Tomslav grada, preko Buškog jezera uleti u HR zračni prostor. Treba joj 2 minute do Poljuda. Po meni na Kozjaku ili Kukuzovcu treba imati najsuvremenije otužje i protuzračnu bazu kad su ovakve utakmice. MUP sa svojom protudronovskom zaštitom ne može ništa. Zaštita Poljuda je vojno, a ne policijsko pitanje jer je od Poljuda do zapadnog dijela Buškog jezera 45 km i prelet traje 3 i pol minute.

BL
blekpanther
14:36 12.03.2022.

I ja bih se ustao ali radi “ovih prostora” ostajem sjedit i ne pomjeranje ni usne!

AN
ante555
14:10 12.03.2022.

Za ovo su zasluzili bar dxa penala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije