Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održali presicu
Povratak na članak

Torcida: Što je Janica očekivala od nas? Sladoled?

Navijači splitskog Hajduka obratili su se medijima i odgovorili na Mamićeve optužbe.

Komentari 76

PE
Peet
11:12 28.06.2017.

Torcida, grupa ljudi koja si je dala za pravo da određuje što vrijedi, a što ne vrijedi u RH. Naravno uz pomoć novinara i levićara. Pitanje za torcidu, kad ce nova svastika? Kad cete premlatiti ili izvrijeđati nekog novog neistomišljenika?

VL
HO
Hotspot
11:14 28.06.2017.

torcida spominje prolijevanje krvi? sjetimo se krvavog napada na suca marića, pa višekratnih fizičkih napada na mamića....zašto policija ne pokrene progon te opasne nasilne skupine???

VL
DU
Deleted user
11:29 28.06.2017.

Hajduk treba braniti od ovakvih terorista

VL
KO
komunikolog
11:21 28.06.2017.

Nadam se da nećete morati prosipati ni jednu kap krvi. Evo uskoro kreću kvalifikacije za europsku ligu pa neka se igrači bore na terenu. I jedno pitanje, ja kao navijač Hajduka, volio bi znati kako se bira vođa Torcide i udruge Naš Hajduk i naravno volontiraju li vode ili kane neka pinkica? Nadam se samo da će HNK HAJDUK konačno jednom dobiti vodstvo koje će nama navijačima omoguciti da se veselimo igri i rezultatu kluba kojeg volimo i da se na stadionu skandira klubu a ne "navijačima". A ovi neka osnuju NK Torcida pa neka upravljaju.

VL
DU
Deleted user
11:18 28.06.2017.

ja ne razumijem s kime se ovi kriminalci bore? koga zastupaju? u čije ime govore? Pa nije udruga Naš Hajduk predstavnik navijača ili glasnogovornik Hajduka.... Šta si oni uzimaju za pravo??? ..ebo ih Mamić

VL
Avatar southman
southman
11:18 28.06.2017.

Riješite se divljaka u svojim redovima pa ćete možda steći simpatije i podršku kakvu Torcida zaslužuje. A do tada su sve ovo samo lijepe riječi iza kojih stoji sasvim nešto drugo " na terenu " !

VL
AO
ante.oreskovic75
11:21 28.06.2017.

Dali je ovo epidemija ili već pandemija jezive gluposti ??

VL
KU
kupatilo
11:22 28.06.2017.

Zasto ovakvima fajete prostora u medijima.Nema kakvog zla vec nisu napravili i u Hrvatskoj i na drugim nogometnim stadionima.Ta grupa ili klan mora biti sankcioniran inace ce sve izbjeci kontroli.Nemogu oni biti isto kao i Pernar izvan svakog Zakona.Torcida paa sta.Stisu oni vrijedniji recimo od kohorte ili bilo koga.Uglavnom dosad su nas sramotili po svijeti pa cak i doma.

VL
ST
staromlad
11:29 28.06.2017.

Dirnuli ste reprezentaciju, vodite se dvostrukim kriterijima, potičete nasilje, tko bi vas normalan podržavao?

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:15 28.06.2017.

Srećom da će Hajduk uz takve "navijače" uskoro pasti u treću ligu, pa ih više nećemo trebati trpiti.

VL
ST
staromlad
11:23 28.06.2017.

Torcida bi voljela gospodariti nogometom, a nijedanput nije bila u stanju dati bezrezervnu podršku reprezentaciji, ona im služi za samoreklamu, i za klubaška prepucavanja. Dajte recite kako odlazak mladih igrača iz HNL-a utječe na stanje u nogometu?

VL
EL
EldersRealm
11:31 28.06.2017.

Tako su nekad i Orjuna odredi patrolirali ulicama i mlatili neistomisljenike. Sve u ime neke svoje pravde. Ovi danas su im jako slicni po svemu.

VL
BE
BeroII
11:35 28.06.2017.

Drugovi tovari, pa da li vi stvarno među vama nemate i nekoga intelktualno sposobnijeg koji bi "vas branio" od vas samih? Kao prvo, nemate dovoljno ideja pa morate kopirati drugu stranu i na isti se način obraćati javnosti, čak ii u isto vrijeme? Da li je netko od vas možda čuo za osnovno pravilo svih demokratskih uređenja, nitko nije kriv dok mu ta krivica nije potvrđena PRAVOMOĆNOM PRESUDOM. A vi se pozivate na "optužen za kriminalna djela" ! Pa pola torcide ima razno razne optužbe a povelik broj i razne pravomoćne presude. A vi jadni ne znate ništa osim fizički prijetiti i premlaćivati sve koji nisu Hajdukovci. Vi ste stvarno sramota i Splita i Dalmacije, ni najmanje drugačija nego što je to ova budaletina od Mamića. A šuker jadan, pa on je intelektualno ograničen tip, koji se podao kocki te da ne postoji nogometa i da on nije imao sreće u životu, vjerojatno bi i danas radio nešto u granicama svojih intelektualnih mogućnosti. Znači nešto sa lopatom i metlom. A tip kao mamić, vrlo lako manipulira i sa intelektualno mnogo sposobnijima pa kako onda neće sa takvim kao Šuker. Ali, ovakve vaše akcije nisu ništa pametnije niti od mamićevih niti od šukera. Jadno. Jadno za naš nogomet. Zato nam i jeste tamo gdje i je.

VL
AR
Artukovic
11:42 28.06.2017.

Pa nek si pogledaju samo strukturu vodstva udruge Nas Hajduk i svima je sve jasno.Cetri srba i jedan mutavac.Nebi se cudio da ih financira i Pupijeva stranka.

VL
DU
Deleted user
11:21 28.06.2017.

da je pameti..Recreativo bi bio u drugoj ligi...ali neka ga u prvoj i svake godine u europi da se puni kasa od kazni... a i Hajduk je skupio brdo bodova igranjem u europi..

VL
ST
staromlad
11:38 28.06.2017.

Naglašavate da je Dalmacija nezadovoljna, imate parolu "nema na more", "samo hajduk", igrače u Reprezentaciju bi po regionalnom ključu, Index, Lalić, Djurković i ostali su vam ideološki vode, nije li to malo sumnjivo? Koji je krajnji cilj? Tko stoji izaa toga svega? Otkrijte više javno!!!!

VL
DH
dalibor.hren
11:35 28.06.2017.

To su stvarno tovari s platfusom na mozgu!

VL
MJ
milivoj.jelenc
11:51 28.06.2017.

Torcida je boljevicko komunisticka revolucionarna banda. Sto to oni imaju pravdati nasilje Oni su nasilje. Sto se mene tice, oni i hajduk i splt nek se osamostale, otidju iz HR i neka rade sto god ih volja. Incident na poljuduljudu kada je neki bibsi igrac hajduka, stari prdonja napao mamica a krivcem proglasen mamic. To je vasa istina vasa pravda. Istina je da mi se gadite.

VL
DU
Deleted user
11:34 28.06.2017.

Flak je gori od ovih terorista!

VL
Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
12:02 28.06.2017.

kakva hrpa jadnika, sramota dalmacije

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.