Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale kupa

Torcida krenula u Zagreb, očekuje ih se oko pet tisuća!

torcida
Grgo Jelavić/Pixsell
22.05.2013.
u 12:19

Navijači Hajduka u hrvatsku su metropolu krenuli danas u 11 sati, a na put su otišla tri autobusa te mnogo kombija i osobnih automobila

Večeras se u Maksimiru igra uzvratna utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se sastaju Lokomotiva i Hajduk. Gosti u Zagreb dolaze s prednošću od 2:1, a njihov veliki adut i večeras će biti publika.

Iako su Lokosi domaćini, njihovi nogometaši ponovno će imati osjećaj kao da igraju u gostima. Poznato je da nemaju brojnu navijačku podršku, a s druge strane, u Zagrebu se očekuje puno navijača Torcide. Oni su u hrvatsku metropolu krenuli danas u 11 sati, a na put su otišla tri autobusa te mnogo kombija i osobnih automobila. Kada im se pridruže i njihovi simpatizeri iz Zagreba i okolice, očekuje se da će ih na stadionu biti oko pet tisuća.

>>'Dinamo? Ne razmišljam sad o povratku, nego kako da zabijem'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije