Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Kramarić:

'Dinamo? Ne razmišljam sad o povratku, nego kako da zabijem'

'06.04.2012., Zagreb - Maksimir, nogometna utakmica 25. kola MAXtv Prve HNL, NK Lokomotiva - NK Cibalia. Andrej Kramaric. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Jurica Galoic/PIXSELL
22.05.2013.
u 10:02

- Nisam zabio gol gotovo mjesec i pol dana. Nisam uznemiren, nije važno tko će zabiti, samo da osvojimo trofej - kaže Kramarić

Lokomotiva prvi ili Hajduk šesti put? U srijedu je u Maksimiru (20.15 sati) velika utakmica, uzvratni dvoboj finala Hrvatskog kupa, u koji Hajduk ulazi s prednošću 2:1 iz prve utakmice u Splitu prije 14 dana.

Krenut ćemo agresivno

- Jedva čekamo početak utakmice. Najavljuje se da će Hajduk opet igrati kao doma, jer će tribina jug biti bijela, no to nam je dodatni motiv. A nadam se da će Zagrepčani prepoznati da igra njihov klub, mi smo zagrebački dečki i vjerujem da će na tribinama biti i naših navijača. Znam da Zagrepčani nisu toliko vezani uz Lokomotivu kao uz Dinamo, ali nadam se da će tribine biti popunjene, te da će biti sjajno ozračje – kaže najbolji strijelac lokosa Andrej Kramarić (22).

Kakve ste pouke izvukli iz splitskoga poraza?

- Hajduk je dobar, neće nam biti lako, ali igramo doma i krenut ćemo agresivno. Želimo što prije zabiti gol kako bismo pokazali tko je gazda u Maksimiru.

Golovi se očekuju najviše od vas, najbolji ste strijelac lokosa, postigli ste u ovome prvenstvu 15 pogodaka. No, niste zatresli mrežu već gotovo mjesec i pol, zadnji put Slavenu Belupu (5:1) 13. travnja...

- To me nimalo ne opterećuje, napadači gdjekad dođu u tu rupu. Svi napadači, osim Messija, on je jedini na svijetu koji može zabiti kad god hoće, takav je rođen! Bilo bi lijepo prekinuti post baš protiv Hajduka, ali ponavljam, nisam uznemiren zbog toga. Najvažnije je da dobro igramo, pa neka zabije tko god hoće, samo da osvojimo taj trofej.

Nema favorita

Je li Hajduk, zbog rezultatske prednosti iz prve utakmice, favorit?

- Favorita na papiru nema. Svaka je utakmica nova priča, svašta se može dogoditi, utakmica se može okrenuti u samo dvije minute.

U Splitu ste potonuli u tri minute...

- Nije lako igrati na Poljudu, bio sam na klupi Dinama prije četiri godine kad smo došli u Split s 3:0 prednošću. I u huku Poljuda Hajduk je dostigao tu prednost, pa nas je Butina spasio obranom 11-erca Andriću. Iskusniji smo za tu utakmicu, moramo biti koncentrirani svih 90 minuta i vjerujem da ćemo na kraju slaviti - optimist je Kramarić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije