Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJA

Torcida Čičku poklonila remen, a on njima primjerak bontona

Čičak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
11.12.2015.
u 17:54

"Našim dragim prijateljima iz Torcide HHO će zauzvrat, kao božićnu čestitku, uz ostalo poslati i primjerak bontona", napominju iz HHO-a

Spadanje hlača Ivana Zvonimira Čička dok se fotografirao s predsjednicom države dobro je nasmijalo hrvatsku javnost, no taj je događaj naveo Torcidu da predsjedniku Hrvatskog helsinškog odbora (HHO) pošalje remen.

"Otkad je sponzor u zatvoru (misli se na Zdravka Mamića. op.a.), porcije su sve slabije pa pati i tjelesna masa. Teška su vremena pa je našem Ivanu Zvonimiru potreban remen. S obzirom na to da u Torcidi, za razliku od npr. Nogometnog nam saveza, vladaju demokratski principi, ako skupimo 1000 likeova poslat ćemo gospodinu Čičku naš 120 cm dug remen", napisala je Torcida uz fotografiju na Facebooku koja je skupila više od 6.000 likeova pa je obećano i izvršila.

Danas je uslijedio i odgovor iz HOO-a.

"Ured HHO­a, po naputku predsjednika, odbio je primiti paket te ga vratio pošiljatelju", napominju u HOO-u.

"Osim što su mladi navijači Torcide krivo procijenili veličinu Ivana Zvonimira Čička, želimo primijetiti da je njihova 'dosjetka' u najmanju ruku neumjesna i neprimjerena. Naime, do spomenute je nezgode došlo jer predsjednik HHO-­a, I. Z. Čičak, ne smije nositi remen zbog ozbiljnih zdravstvenih razloga i dosadašnjih operacijskih zahvata, kao i onih koji mu još predstoje. Do sada je I. Z. Čičak imao 10 kirurških zahvata u predjelu abdomena, a očekuju ga još dvije operacije.

Jasno je da članovi Torcide nisu mogli znati detalje o zdravstvenom stanju predsjednika HHO-­a, ali spomenuti incident može biti pouka da se prije reagiranja, a bilo je i onih ružno­-zlobnih, valja informirati, kako ne bismo povrijedili nečiju intimu, ili tegobe, ma o kome se radilo."

Na kraju se dodaje:

"Našim dragim prijateljima iz Torcide HHO će zauzvrat, kao božićnu čestitku, uz ostalo poslati i primjerak bontona".

Podsjetimo da HOO provodi program "Izravna prevencija navijačkog nasilja" u kojem šalje promatrače na nogometne utakmice, a oni nakon svakoga kola rade izvještaje o navijačkim izgredima. Stoga ovo prepucavanje treba promatrati kroz tu prizmu.

>> Ivanu Zvonimiru Čičku spale hlače dok se fotografirao s predsjednicom

Komentara 10

LA
LacoLaco
21:01 11.12.2015.

Za to postpone hosentraegeri, am vec nesmije nosit remen.

DI
dinamojavolim1
20:08 11.12.2015.

jesu mu remen poslali oni jadni decki s juga koje su brutalni policajci masakrirali nakon bacanja topovskih udara i bengalki na glavnom kolodvoru??

DU
Deleted user
23:00 11.12.2015.

Čičak nas je sve nasmijao. Nek se zbog toga ne ljuti. Dapače, ispao je i simpatičan. A ove protuhe iz huliganskih skupina mogu ljude samo rasplakati svojim divljaštvom i razbijanjem, a simpatični nisu ni svojioj užoj rodbini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije