Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBI KAROGLANA

Torcida i Poljud velikim pljeskom dočekali novog trenera Hajduka, stigao gradonačelnik Puljak

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/6
14.09.2022.
u 17:45

Unatoč tome što je radni dan i utakmica u ranom terminu, preko 10 tisuća navijača skupilo se na tribinama.

Hajduk i Rijeka u ovim trenucima igraju zaostalu utakmicu drugog kola u sklopu Jadranskog derbija.

Nakn otkaza Valdasu Dambrauskasu, Hajduk je kao privremeno riješenje imenovao Mislava Karoglana, dosadašnjeg pomoćnika upravo Litavca, odnosno švedskog trenera Jensa Gustaffsona. 

14.09.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Predsjednik Uprave Hajduka Luksa Jakobusic Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Na Poljudu se okupio vrlo lijep broj navijača u sjajnoj atmosferi, te su vrlo toplo dočekali i pozdravili svog novog trenera koji je obećao napadački Hajduk i dobru utakmicu. 

Zanimljivo, iz sastava je izostavio Josipa Vukovića, iskusni veznjak se nije našao u kadru za Rijeku, opravdano je to 'odlukom trenera'. 

14.09.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Gradonacelnik Splita Ivica Puljak Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Od poznatih lica, na poljudskim tribinama se nalaze Dragan Primorac, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, tu su naravno Primorac, Nikoličius te predsjednik Jakobušić. 

Komentara 1

IC
ICCO
18:16 14.09.2022.

Paun Nejakobušić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije