Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Toplak se vraća na klupu, Bišćan debitira u Zaprešiću

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
19.10.2018.
u 07:00

Nadam se i vjerujem da ćemo u Zaprešiću biti dovoljno odvažni i odlučni da prekinemo negativan niz – istaknuo je Igor Bišćan

Igor Bišćan, novi trener Rijeke, imat će danas debi na klupi momčadi s Rujevice. A debitirat će u Zaprešiću gdje ga čeka Inter sa Samirom Toplakom koji je odradilo kaznu nesjedenja na klupi Zaprešićana.

– Svemu dođe kraj, pa tako i mojoj suspenziji. Veselim se povratku na klupu, zaželio sam se utakmica, bilo mi je teško udaljenome od momčadi. Kažnjen sam zbog grijeha koji je bio toliko velik da zbog njega nisam mogao spavati. Ovo je, naravno, sarkazam, ali što mi drugo preostaje kada vidim da se prijetnje kažnjavaju s dvije utakmice, a moja psovka s mjesec dana. Da, Rijeka dolazi s novim trenerom, takve situacije često su mi se događale otkako vodim Interovu momčad – rekao je Samir Toplak. Kao igrač Dinama Bišćan je bio izuzetno uspješan u utakmicama protiv “diva iz predgrađa”. Od 13 utakmica pobijedio je u 11, a samo su dvije završile neodlučeno. 

RASPORED 11. KOLA:

Inter Zaprešić – Rijeka19. listopada, 18 sati

Rudeš – Osijek20. listopada, 15 sati

Istra – Dinamo20. listopada, 17.30 sati

Slaven Belupo – Gorica21. listopada, 15 sati

Lokomotiva – Hajduk 21. listopada, 17.30 sati

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije