Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale Kupa

Toplak: Protiv Osijeka se moramo ugledati na Chelsea

samir toplak
Duško Jaramaz/Pixsell
17.04.2012.
u 16:17

Toplak ističe da nema neki strog plan, jednostavno zadatak je dati sve od sebe i zabiti gol u ranoj fazi utakmice

Uoči uzvratne utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Osijeka, Cibalijin trener Samir Toplak izjavio je da je atmosfera pozitivna i kako će svi "ginuti" na terenu.

– Ljepšu uvertiru nismo mogli imati i napravili smo pravu stvar. Dvije pobjede, od kojih jedna visoka protiv Šibenika... Na nama je sada samo jedan zadatak. Ponoviti angažman i koncentraciju te se nadamo kako ćemo imati povoljan rezultat. U momčad se vraćaju Jurić i Radotić koji su bili kartonirani, to je velika stvar jer imamo širu lepezu igrača. Optimist sam i na nama je ponoviti angažman iz subotnje utakmice sa Šibenikom – izjavio je Toplak.

Na konferenciji za medije bio je i najbolji igrač subotnje utakmice Petar Tomić, koji ističe kako bi svi bili zadovoljni da se ponovi rezultat iz prošle utakmice.

– Ove dvije pobjede digle su nam samopouzdanje nakon poraza u Osijeku, pogotovo velika pobjeda nad Šibenikom. Momčad Osijeka znamo jako dobro kao i oni nas, nema previše skrivanja. U Osijeku nismo odigrali tako lošu utakmicu, jednostavno je bio pad koncentracije, tri gola iz tri prekida. Moramo zabiti gol na početku kako bi se utakmica otvorila. Zašto ne ponoviti rezultat kao protiv Šibenika!? Svi igrači vjeruju da možemo proći i atmosfera je odlična – naglasio je Tomić.

Na pitanje o planu igre u dvoboju s Osijekom, Toplak ističe da nema nekog striktnog plana, jednostavno zadatak je dati sve od sebe i zabiti gol u ranoj fazi utakmice.

– Imamo veliki uteg na leđima, ne smijemo primiti gol. U nogometu je sve moguće, jučer smo s igračima komentirali utakmicu Chelsea – Tottenham gdje je u 75. minuti bilo 2:1 za domaćine, utakmica je bila otvorena i onda na kraju rezultat 5:1. Jednostavno moramo dobiti tri ili četiri razlike i dati sve od sebe. Naravno da svi priželjkujemo jedan brzi gol, kako bi nam se otvorila igra i kako bi pridobili atmosferu na svoju stranu, kada dignemo na noge naše navijače i sami sebi damo poticaj, tada je sve moguće – zaključio je Toplak.

Utakmica se igra u srijedu od 18 sati.

A još večeras udruga navijača Ultras održat će svečanu premijeru dokumentarnog filma "POMRČINA RABUZINOVA SUNCA", s početkom u 20 sati u pješačkoj zoni grada Vinkovaca. U slučaju loših vremenskih uvjeta premijera se prebacuje u Gradsko kazalište.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:04 17.04.2012.

Huuuuuh za koga cu sad navijati ....oba kluba su moji Sokci..... OK, ipak.......Naprijed Osijek !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije