Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter Zaprešić

Toplak: Nemoguće da i četvrti put bude 0:0

Osijek - Inter
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
19.03.2016.
u 12:39

– To što smo oslabljeni ne znači da smo se predali unaprijed. Bili smo oslabljeni i u Osijeku pa smo bili bolji bez obzira na to što smo tu utakmicu izgubili – rekao je Samir Toplak

Nogometaši Inter Zaprešića danas će u Rijeci biti oslabljeni za trojicu jako bitnih igrača. Zbog žutih kartona nema vratara Čovića, lijevog braniča Čelikovića, a zbog isključenja u Osijeku nema ni najboljeg strijelca lige Ilije Nestorovskog.

– To što smo oslabljeni ne znači da smo se predali unaprijed. Bili smo oslabljeni i u Osijeku pa smo bili bolji bez obzira na to što smo tu utakmicu izgubili – rekao je Samir Toplak, trener Intera.

Umjesto Čovića na vrata će prvi put stati 23-godišnji Ante Mrmić, sin proslavljenog hrvatskog vratara Marijana. U napadu će Nestorovskog pokušati zamijeniti 19-godišnji Dominik Radić, a umjesto Čelikovića na lijevi bok će se iz vezne linije premjestiti Bočkaj, a njegovo mjesto u vezi zauzet će Brazilac Cassimi koji igra sve bolje i bolje.

– Kada bi današnja utakmica završila kao prethodne tri ove sezone, nitko sretniji od mene. No nekako mi se čini da je to jednostavno nemoguće. Zašto? Zato što je teško vjerovati da će i u našem četvrtom međusobnom srazu završiti 0:0 – istaknuo je Toplak.

Nije da nije moglo biti pogodaka u prethodne tri utakmice. Rijeka je imala dva dosuđena jedanaesterca u prve dvije utakmice, ali nijedan nisu uspjeli realizirati. Oba je puta obranio Posavec koji danas brani za talijanski Palermo.

– Netko će reći da bi Rijeka mogla biti umorna od kup-utakmice sa Slavenom. No oni imaju veliki igrački kadar pa se to sigurno neće ni osjetiti – zaključio je Toplak.

>> Rijeka u polufinalu Kupa napokon uspjela pobijediti Slaven Belupo

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
17:33 19.03.2016.

Bude europski trenerski mag Matjaž Kek posložil ekipu i namjestil pravu taktiku da ovaj balkanski sraz završi sa pobjedom kvarnerskog domačina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije