Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Toplak: Neću misliti na sukob s Laljkom

Samir Toplak
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
25.06.2020.
u 16:51

Oni će biti pod velikim pritiskom i to bi trebala biti naša prilika – rekao je Toplak

Nogometaši zaprešićkog Intera večeras u Varaždinu protiv istoimenog suparnika hvataju vjerojatno posljednji vlak za ostanak u Prvoj HNL. Inter trenutačno zaostaje pet bodova za Istrom te čak sedam za Varaždinom.

– Moramo hladnih glava ući u tu utakmicu, pogotovo ja. Naime, u posljednje vrijeme bilo je otrovnih strelica između Branka Laljka, direktora Intera, i mene, ali ne smijem na to misliti. Moram se koncentrirati na igru i taktiku moje momčadi, a privatni obračun ostaviti sa strane. Pobjedom bismo sigurno ostali u ligi – rekao je Samir Toplak, trener Varaždina.

Bivši trener Intera ne misli da će biti lako doći do pobjede.

– Bez lažne skromnosti mogu reći da Inter trenutačno igra bolje nego što je igrao kada sam ga ostavio. Pravo je čudo što nije osvojio još nekoliko bodova otkako ga je preuzeo moj kolega Tomislav Ivković. Oni će biti pod velikim pritiskom i to bi trebala biti naša prilika – rekao je Toplak. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:02 25.06.2020.

Neće misliti na sukob s Laljkom nego na užitak da pobijedi i baci ga u drugu ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije