Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Hajduk kažnjen zbog navijača, bijeli će opet igrati pred praznim tribinama

Torcida
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
25.06.2020.
u 13:08

Splitski klub će zbog neprimjerenog ponašanja navijača morati platiti 40.000 kuna, a Lokomotiva kao organizator 10.000 kuna

Hajdukovi bi se navijači nakon tri i pol mjeseca ponovno mogli vratiti na poljudske tribine, ali na kratko. U 31. kolu Prve HNL bijeli kod kuće igraju protiv Slavena, ali zbog incidenta u Kranjčevićevoj na utakmici Lokomotiva - Hajduk, splitski klub opet čeka kazna.

HNS je kaznio Hajduk zbog incidenata Torcide na utakmici protiv Lokomotive prošlu nedjelju u Kranjčevićevoj.

Torcida
1/10

Nabrojali su tridesetak upaljenih pirotehničkih naprava, od čega dvije bačene na travnjak i neprimjerena skandiranja. Hajduka ponovno čekaju utakmice bez gledatelja.

Splitski klub će zbog neprimjerenog ponašanja navijača morati platiti 40.000 kuna, a Lokomotiva kao organizator 10.000 kuna.

No kazna će vrijediti tek nakon isteka prava na žalbu od osam dana pa će Hajduk protiv Koprivničana imati navijače, a ne ukinu li mu kaznu, ona će vrijediti protiv Osijeka 5. srpnja (ako se ne budu žalili) ili Rijeke 19. srpnja (ako se budu žalili).

Rijeka je zbog hukanja navijača igraču Slavena Mateusu Limi u utakmici u Koprivnici prošli vikend kažnjena zatvaranjem sjeverne navijačke tribine i s 10.000 kuna.

Slaven je zbog momčadskog prekršaja i previše žutih kartona kažnjen s 5000 kuna.

Dinamo će zbog pirotehnike navijača na ogledu s Goricom platiti 10.000 kuna (desetak upaljenih pirotehničkih naprava i pet ubačenih), a Gorica 6000 kuna kao organizator. 

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
13:48 25.06.2020.

Ovo nije fer, ovo je spašavanje Tudora i Brbića. Kad čovjek vidi na što ličimo pod Tudorom, pa to bi bile salve zvižduka. A mogli smo fino lako do drugog mjesta i malo osjetiti lp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije